Prošlog petka u Velikoj Gorici je održana održala utrka ekskluzivnih automobila među kojima se Nevera pokazala najmoćnijom na utrci ubrzanja.

Vlasnike luksuznih automobila U Zagrebu je ugostio upravo Mate Rimac koji je sam sjeo u Neveru, zajedno s novopečenom suprugom Katarinom Lovrić, a par je zatim driftao pred okupljenom publikom. Tako su supružnici Rimac pokazali da u svemu u životu vole uživati zajedno.

Mate Rimac i Katarina Lovrić u šetnji
Josip Regović / Pixsell 

Podsjetimo, Mate Rimac i Katarina Lovrić vjenčali su se krajem srpnja u rodnom Livnu. Par je za uzvanike priredio veliku proslavu nakon one prve, puno manje, u Splitu. Iako su mladenci zamolili uzvanike da ne dijele snimke sa svadbe na društvenim mrežama, do medija su ipak uspjele snimke i fotografije bajkovitog vjenčanja za koji mnogi tvrde da je bilo vjenčanje godine.

Katarina Rimac tada je odabrala raskošnu Viktor & Rolf vjenčanicu od 60 tisuća kuna, dok je na splitskom vjenčanju nosila kombinezon poznatog domaćeg modnog dvojca eNVy room. Za razliku od mladenke, Mate je odabrao ležerniji look. Umjesto klasičnog odijela, odjenuo je karirano u kombinaciji s bijelom košuljom i starkama.

Mate i Katarina prvo su bili dugogodišnji prijatelji, a ljubav su potvrdili 2017. godine u Ženevi.

Dalibor Urukalovic/PIXSELL, Igor Kralj/PIXSELL Mate i Katarina Rimac