Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO JE ZAPRAVO ZDENKA RIMAC? Ponosna mama poduzetna je kao i njena djeca

Tko je zapravo mama Mate Rimca koja je zadnjih par dana zaokupila pažnju hrvatske javnosti?

 Izvor: instagram/facebook

Na vjenčanju Katarine i MateRimca bilo je mnoštvo uzvanika, no mnogi su pogledi bili upereni prema mami poznatog inovatora, koja je tog dana u Livnu oduševila brojne uzvanike svojim mlađahnim izgledom.

No tko je zapravo Zdenka Rimac? U prvom redu, ona je poduzetnica koja je bila vlasnica jedne od tvrtki, a direktorica je nekoliko njih.

Trenutno je direktorica građevinske tvrtke 'Lucina' koja posluje u Ul. dr. Franje Tuđmana u Svetoj Nedelji, a do sada je bila direktorica niza tvrtki u vlasništvu svog muža ili sina, kao što su: 'Rimc', 'Insido', 'Akis', 'Pandion', 'Kreusa' te 'Rimac automobili' d.o.o, pišu 24sata.

Ova majka često na društvenim mrežama objavljuje fotografije svoje djece, a kako i ne bi, kada su je učinili tako ponosnom.

Podsjetimo, Katarina i Mate Rimac su za uzvanike priredili veliku svadbenu proslavu nakon one prve, puno manje, u Splitu.

Podsjetimo, taman kada smo pomislili da smo vidjeli sve sa velikog vjenčanja - prevarili smo se. S malim zakašnjenjem otkriveno kako je osim mladenke Katarine, zvijezda na vjenčanju bila upravo Zdenka Rimac koja je svojim mladolikim izgledom ostavila sve bez riječi.

Kako je otkrila dizajnerica Vesna Sposa na svom Instagram profilu, Zdenka Rimac zablistala je u njezinoj kreaciji, šivanoj po mjeri. Riječ je o zlatnoj, haljini na preklop s visokim prorezom u donjem dijelu, zbog čega su i noge došle do izražaja.

Uz tu haljinu Zdenka Rimac odabrala je zlatne cipele i u istoj boji pismo torbicu, dok je dugu kosu raspustila u valove. 'Koliko je njoj godina, 30?', jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Pored nekoliko fotografija s vjenčanja koje je i sama objavila, Zdenka je sinu i snahi poručila: 'Neka vam ovo putovanje bude najljepsa životna priča.'

Iako su mladenci zamolili uzvanike da ne dijele snimke sa svadbe na društvenim mrežama, do medija su ipak uspjele snimke i fotografije bajkovitog vjenčanja za koji mnogi tvrde da je bilo vjenčanje godine.

Povezane vijesti

Magazin

Royals