Vjenčanje inovatora i poduzetnika Mate Rimca i Katarine Lovrić prozvano je svadbom godine. Slavlje je organizirano u Lovriću u okolici Livna, a pažnju gostiju privikla je Rimčeva Nevera koja je bila parkirana ispred kuće, a ispred koje su se uzvanici i fotografirali. Nevera je bila u središtu pozornosti sve dok se nije pojavila prekrasna Katarina Rimac u raskošnoj vjenčanici, koju nema tko nije zapazio. 

Vrlo brzo se saznalo da je za crkveno vjenčanje, za razliku od onog iz svibnja kada je odabrala kreaciju domaćeg dvojca eNVy room, nosila raskošnu vjenčanicu kojeg potpisuje dizajnerski brend Viktor&Rolf. Riječ je o modelu koji se ne može kupiti online, zbog čega se odmah da naslutiti da je cijena vrtoglava. Riječ je o modelu Diana Dream iz njihove bridal kolekcije, a upečatljiv je zbog predimenzioniranih rukava i mašne i otvora na leđima. Cijena vjenčanice nije prikazana na web shopu, ali je poznato da je njezina okvirna cijena između 56 900 i približno 63 200 kuna.

vjencanica viktor rolf
Viktor&Rolf 

Za razliku od mladenke, Mate je odabrao ležerniji look. Umjesto klasičnog odijela, odjenuo je karirano u kombinaciji s bijelom košuljom i starkama. 

Inače, njihovo prijateljstvo traje već dugo vremena, ali prije pet godina pretvorilo se u ljubav. Potvrda veze, dogodila se 2017. godine i to u Ženevi, kada je palo nekoliko nježnih poljubaca. Čini se da je Mate u svojoj supruzi ekonomistici pronašao veliku podršku, koja ga prati u svim poslovnim planovima. 

Podsjetimo, zaljubljeni golupčići početkom svibnja izrekli su sudbonosno 'da' na jadranskoj obali uz krug bliskih prijatelja. Svi su bili ugodno iznenađeni jednostavnošću i pristupačnošću mladenaca te gostiju. Vjenčanje se održalo u sklopu Ville Dalmacija u Splitu.

Denis Kapetanovic/PIXSELL mate rimac vjenčanje