Prije dva dana, u popodnevnim satima, Mate Rimac i njegova djevojka Katarina Lovrićizrekli su sudbonosno 'da' na jadranskoj obali uz krug bliskih prijatelja. Vjenčanje je održano tajnosti u sklopu Ville Dalmacija u Splitu, a sada su u javnost dospjele i prve fotografije sa svečane ceremonije na kojima se može vidjeti i kako su mladenci izgledali na ovom velikom danu.

POSTAVILA TREND Katarina se za Matu Rimca nije udala u klasičnoj vjenčanici
Instagram 


Naime, zagrebački salon vjenčanica Vesna Sposa objavio je na svojim službenim stranicama na društvenim mrežama kako je Katarina za vjenčanje izabrala upravo kreaciju iz njihove kolekcije, a na iznenađenje mnogih, mladenka se nije udala u haljini. 'Svojim hrabrim odabirom Katarina je postavila trend budućim mladenkama i pokazala kako se u hlačama može ostaviti bolji dojam nego u vjenčanici', poručili su iz salona u čijem se bijelom kombinezonu sa šlepom udala 29-godišnjakinja.


Inače, ceremonija je bila jednostavna i skromna, a na svadbi je prisustvovalo 30-ak uzvanika. Podsjetimo, Mate je o zarukama prvi put progovorio u srpnju prošle godine. Javnost je ovaj par prvi put vidjela 2015. godine, no kako su otkrili, poznaju se već 15 godina. Vezu su potvrdili 2017. godine u Ženevi, kada je palo nekoliko nježnih poljubaca. 'Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od onih prošlih', napisao je Mate kada je otkrio da je zaprosio 29-godišnju Katarinu.