Kako ekskluzivno doznaje 24 sata, Mate Rimac i njegova djevojka Katarina Lovrić izrekli su sudbonosno 'da' na jadranskoj obali uz krug bliskih prijatelja. Svi su bili ugodno iznenađeni jednostavnošću i pristupačnoću mladenaca te gostiju koji su stigli danas u popodnevnim satima. Vjenčanje se održalo u sklopu Ville Dalmacija u Splitu.

U TAJNOSTI Mate Rimac i njegova Katarina rekli sudbonosno 'da'
Facebook 

Ceremonija je bila jednostavna i skromna, a na svadbi je prisustvovalo 30-ak uzvanika. Mladenka je imala jednostavni bijeli kombinezon s čipkastim plaštom te prekrasan buket crvenih ruža, a mladoženja je nosio bijelu košulju. Kako ističe spomenuti medij, sve je bilo vrlo jednostavno. Atmosfera je bila opuštena, a gosti su se i prije ceremonije dobro zabavljali na velikoj i raskošnoj terasi Ville Dalmacija koja je bila decentno dekorirana s dva velika stola puna cvijeća i lampicama.

Podsjetimo, o zarukama je prvi put progovorio u srpnju prošle godine. Javnost je ovaj par prvi put vidjela 2015. godine, no kako su otkrili, poznaju se već 15 godina. Vezu su potvrdili 2017. godine u Ženevi, kada je palo nekoliko nježnih poljubaca. 'Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od onih prošlih', napisao je Mate kada je otkrio da je zaprosio 29-godišnju Katarinu.