MateRimac i KatarinaLovrić vjenčali su se krajem srpnja u rodnom Livnu, a zvijezda je osim mladenaca bila i majka mladoženje.

Par je za uzvanike priredio veliku proslavu nakon one prve, puno manje, u Splitu.

I onda kada smo pomislil ida smo vidjeli sve sa velikog vjenčanja prevarili smo se jer je sada, s malim zakašnjenjem otkriveno kako je osim mladenke Katarine, zvijezda na vjenčanju bila i majka Mate Rimca, ZdenkaRimac koja je svojim mladolikim izgledom ostavila sve bez riječi.

Kako je otkrila dizajnerica Vesna Sposa na svom Instagram profilu, Zdenka Rimac zablistala je u njezinoj kreaciji, šivanoj po mjeri. Riječ je o zlatnoj, haljini na preklop s visokim prorezom u donjem dijelu, zbog čega su i noge došle do izražaja.  

Uz tu haljinu Zdenka Rimac odabrala je zlatne cipele i u istoj boji pismo torbicu, dok je dugu kosu raspustila u valove. 'Koliko je njoj godina, 30?', jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Pored nekoliko fotografija s vjenčanja koje je i sama objavila, Zdenka je sinu i snahi poručila: 'Neka vam ovo putovanje bude najljepsa životna priča.'

 Iako su mladenci zamolili uzvanike da ne dijele snimke sa svadbe na društvenim mrežama, do medija su ipak uspjele snimke i fotografije bajkovitog vjenčanja za koji mnogi tvrde da je bilo vjenčanje godine.