Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mate Rimac pokazao svoju nježniju stranu

Autor N.R.

Rijetki trenuci

 Izvor: Davor Javorovic/PIXSELL

Iako smo poduzetnika Matu Rimca navikli gledati kroz svoje poslovne uspjehe u automobilskoj industriji, s vremena na vrijeme svoje pratitelja iznenadi s kadrovima iz privatnog života. Nakon što je ovog srpnja otkrio kako je zaprosio djevojku Katarinu, sada je na Facebooku pokazao svoju nježniju stranu. Naime, objavio je snimku na kojoj je u društvu nekoliko štenaca.

'Držite me, zgnječit ću ih koliko su slatki. Video stvarno ne može dočarati koliko su slatke ove buhtlice. I onda zamislite da je netko njih dvoje zajedno sa još 11 braći i seka bacio u šumu. Troje na žalost nije preživjelo a jedna cura se još bori. Udruga S-PAS by Gloria Malin je preuzela sve osim ova dva hahara', napisao je Mate i time podržao svoju prijateljicu Gloriju.

 Izvor: Story

Iako je u spomenutoj snimci na pitanje 'hoćemo li ih zadržati', odgovorio 'ma, može', nije poznato je li u ovu malu obitelj stiglo pojačanje. Ubrzo nakon objave, pratitelji su se udružili i vrlo brzo podijelili priču sa psićima, ali i Matu preplavili komentarima. 'Slatki su, jesi li ih nazvao Nikola i Tesla', 'do sada sam ti se divila zbog poslovnog uspjeha, a sada te obožavam zbog toga kako doživljavaš ove buhtlice', samo su neki od komentara.

Povezane vijesti

Podsjetimo, Mate je ovog ljeta odlučio kleknuti pred svoju dugogodišnju djevojku. Njihovo prijateljstvo traje već dugo vremena, ali prije pet godina pretvorilo se u ljubav. Potvrda veze, dogodila se 2017. godine i to u Ženevi, kada je palo nekoliko nježnih poljubaca. Čini se da je Mate u Katarini pronašao veliku podršku, koja ga prati u svim poslovnim planovima.

 Izvor: Story

Magazin

Royals