Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antonija Bračulj okitila je božićno drvce: Nije me trebalo dugo nagovarati

Za Story.hr

 Izvor: Instagram

Božićni duh već se lagano osjeti u zraku, ulice gradova polako se ukrašavaju lampicama, a ponegdje se već može čuti i prigodna pjesma s radija. Ipak, rijetko tko već je ukrasio svoje božićno drvce, a među rijetkima je bivša Miss Hrvatske, 28-godišnja Antonija Bračulj, koju su na to nagovorile kćerkice, četverogodišnja Lena i dvogodišnja Eva. Zašto se na to odlučila, planira li uskoro urediti i ostatak doma, ali i koliko će pandemijske okolnosti promijeniti ovogodišnje blagdane u njihovoj obitelji, Antonija je otkrila u razgovoru za Story.hr. 

Zašto ste odlučili tako rano okititi drvce? Jeste li to prakticirali i prijašnjih godina?

Ove godine smo okitili drvce ranije jer su Lena i Eva tako željele. Nije me trebalo dugo nagovarati, odmah sam pristala. Svake godine okitimo drvce početkom prosinca. Kada izvadim adventski vijenac i upalim prvu svjećicu, ukrasim i ostatak doma.

Jeste li od onih koji uživaju u božićnom duhu, pjesmama, dekoriranju, reklamama itd. što ranije?

Jesmo, da se nas pita trajalo bi cijelu zimu. Obožavam čaroliju blagdana. U mom domu već puštamo božićne pjesme. U kući se osjeti miris cimeta i naranče. Obožavam eterična ulja tako da sam već nabavila svoj Christmas spirit koji stavim u difuzor. Već smo naručili karirane haljinice za djevojčice koje će dizajnirati naša poznata dizajnerica Marina Lacković. Za tjedan dana ćemo odraditi obiteljsko božićno snimanje tako da se može reći da je kod nas božićni duh zbilja uranio.

Kada planirate urediti ostatak doma, postaviti dekoracije na balkon?

Ostatak doma će pričekati do početka prosinca.

Hoćete li ove godine, s obzirom na okolnosti, posjetiti Zagrebački Advent ili ćete to ipak preskočiti?

Još uvijek se ne zna hoće li se se Advent održati. Ako se održi, vjerujem da neće biti ni približno kao prijašnjih godina. Nećemo ga preskočiti, svakako bismo ga voljeli posjetiti, naravno, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Povezane vijesti

Hoće li Vam ovogodišnji Božić, ako se situacija do tada znatno ne promijeni, biti drugačiji od ostalih?

Mislim da će svima biti drugačiji. Moramo se naviknuti na novi način života. Trebamo ostati pozitivni i ne dozvoliti da nam korona ukrade Božić.

Vjeruju li Vaše djevojčice u Djeda Božićnjaka? Imaju li već popis želja za njega? 

Vjeruju, već me neko vrijeme ispituju kada će doći. Znaju da prije njega dolazi sv. Nikola i već biraju koje će čizmice očistiti. Popis je tu, samo će ga Djedica i Nikola ipak malo skratiti.

Magazin

Royals