Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DINO JELUSIĆ NAŠALIO SE NA VLASTITI RAČUN Iznenadio potezom u emisiji uživo

Dino Jelusić gostovao je u emisiji RTL direkt, a njegov potez nasmijao je mnoge koji su mu poručili da ostane tako spontan zauvijek

  Izvor: Dražen Kokorić

Prije nekoliko dana, domaćim medijima odjeknula je vijest kako je glazbenik Dino Jelusić postao član kultnog benda Whitesnake. Riječ je o britanskoj hard rock grupi koju je 1978. osnovao David Coverdale nakon odlaska iz grupe Deep Purple. 

Upravo zbog ovog velikog uspjeha, Dino je posljednjih dana glavna tema u svim medijima, a između ostalog, gostovao je u emisiji RTL Direkt gdje je razgovarao je o svom uspjehu s Mojmirom Pastorčić pa je zanimljiv trenutak vezanja kose tijekom odgovaranja na pitanje podijelio na društvenim mrežama.

'Ako ovo nije bila najbolja scena iz @rtl_hr direkta prošli tjedan, ja ne znam hahahahaha', napisao je mladi glazbenik uz kratki isječak.  Mojmira ga je pitala smatra li da je li njegov uspjeh dokaz da se u Hrvatskoj može uspjeti s rock'n'roll glazbom, na što je on odgovorio uz vezanje kose u rep.

', A, to je sad dosta diskutabilno', započeo je Dino i pritom svoju dugu kosu zavezao u rep. 

Snimka je odmah oduševila njegove pratitelje. 'Kao i kod Samsona, snaga je u kosi!', 'To samo pokazuje koliko si opušten i sav svoj', 'Svoj đir furaj Dino!', samo su neki od komentara ispod objave.

Inače, Dino je izjavio da je preuzbuđen zbog uspjeha koji mu se dogodio. 'Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda' napisao je emotivni Dino.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image