Od najljepše i najuspješnije na svijetu pa sve do propasti: Loši životni izbori, poroci i operacije ostavili veliki trag

Nekadašnja velika ljepotica danas izgleda neprepoznatljivo.

Profimedia

Slavna plavuša Heather Locklear svojedobno je bila na glasu kao jedna od najljepših žena svijeta, za njom su ludjeli slavni zavodnici, a 'obični' muškarci su o njoj mogli samo sanjati. Ipak, njezine novije fotografije sve više i više rastužuju fanove.

Propala joj je glumačka karijera pa je posljednjih godina novinske stupce punila svojim problematičnim ponašanjem, psihičkim problemima i borbom s ovisnošću. Puno se pisalo o njenim neuspješnim plastičnim operacijama, a koliko se promijenila vidjelo se i u njenom 'povratničkom' filmu 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story'.

Supplied By Globe Photos, Inc / Zuma Press / Profimedia 

Priznala je da se i sama prestrašila povratka na male ekrane, no ipak se našalila da je gluma kao vožnja biciklom i da se to ne može zaboraviti. Iako su njezini obožavatelji željno iščekivali povratak slavne glumice, pojava Heather Locklear ih je malo i razočarala, a na kraju se najviše komentirao njen izgled, osobito lice natečeno od botoksa.

Glumica je nedavno ‘uhvaćena’ kako, u prilično zapuštenom izdanju, tetura ulicama Malibua. Hodala je oslanjajući se na stupove koji su postavljeni po cesti, a kasnije je viđena na stepeništu zgrade kako čita papire i histerično priča sama sa sobom.

Podsjetimo, od 1986. do 1993. bila je udana za bubnjara Mötley Crüea, Tommyja Leeja, koji se kasnije vjenčao s Pamelom Anderson. Njihova je veza zaintrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zaljubila se u gitarista Bon Jovija Richieja Samboru. Par se vjenčao u Parizu 1994. i dobio kćer Avu (22). Razveli su se 2006. godine, a zbog kćeri ostali su u dobrim odnosima.

Heather je godinama bila u kandžama ovisnosti o alkoholu. Koliko je sve otišlo, svjedoči i činjenica da je glumica u naletu bijesa pretukla svog zaručnika Chrisa Heissera, zbog čega je policija morala reagirati. Pokušala mu je čak i odgristi nos, napisali su strani mediji.

Jednom prilikom je uhićena nakon što se automobilom zabila u stup električne rasvjete u blizini svoje kuće u Kaliforniji, pri čemu je u njezinu automobilu pronađena boca alkohola. Osim ovisnosti o alkoholu, Heather je bila ovisna i o plastičnoj kirurgiji i botoksu.

Kako se Heather Locklear mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia Kako se Heather Locklear mijenjala kroz godine