Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEKAD NAJLJEPŠA PLAVUŠA SE UNIŠTILA OPERACIJAMA: Detalj na novim fotkama privukao pozornost na njenu prekrasnu kći

Slavnu su glumicu nekad smatrali najljepšom plavušom Hollywooda, a njena prelijepa kći mogla bi naslijediti titulu.

 Heather Locklear i Chris Heisser Izvor: Coleman-Rayner/Coleman-Rayner/Profimedia

Nekad su se za tadašnjom najljepšom plavušom Hollywooda, Heather Locklear, okretali svi muškarci, od 'običnih' prolaznika do ljepotana na crvenom tepihu, no danas bi se za njom malo tko okrenuo.

Heather se proslavila ulogom u seriji 'Merlose Place', no posljednjih se godina rijetko pojavljuje u medijima, a na novijim paparazzi fotografijama dobro se vidi da je od njene nekadašnje ljepote ostalo vrlo malo.

 Heather Locklear nekad je bila najljepša plavuša u Hollywoodu Izvor: Profimedia

Puno se pisalo o njenim neuspješnim plastičnim operacijama, a koliko se promijenila vidjelo se i u njenom 'povratničkom' filmu 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story'. Priznala je da se i sama prestrašila povratka na male ekrane, no ipak se našalila da je gluma kao vožnja biciklom i da se to ne može zaboraviti.

Novi film Heather Locklear
Izvor: YouTube

Iako su njezini obožavatelji željno iščekivali povratak slavne glumice, pojava Heather Locklear ih je malo i razočarala, a na kraju se najviše komentirao njen izgled, osobito lice natečeno od botoksa.

Novije su fotografije dokazale da se u međuvremenu nije ništa promijenilo, bar ne na bolje, te da glumica i dalje izgleda podbuhlo i natečeno. Ovih dana je snimljena na ulicama Malibua.

 Kako danas izgleda Heather Locklear Izvor: Profimedia

Mnogima je ovaj put za oko zapela njena nova tetovaža na zapešću, a riječ je o imenu njene 25-godišnje kćeri Ave koju je dobila u braku s Richiejem Samborom. Fotografije možete pogledati ovdje.

Avu je Heather dobila u svom drugom braku s gitaristom grupe Bon Jovi za kojeg je bila udana od 1994. do 2007. O njoj se ne zna baš puno, a njena slavna majka ne skriva da joj je ona bila najveća podrška u borbi s ovisnošću.

Na Avinoj fotografiji koju je Heather ranije objavila povodom njenog 25. rođendana, dobro se vidi da je naslijedila majčinu nekadašnju ljepotu, a mnogi se nadaju da će je, za razliku od svoje slavne majke, znati i sačuvati.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image