Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDA UKRADEN OTKRILA TAJNU SVOJE VITKE LINIJE: 'Čula sam da sam smršavjela 15-ak kilograma'

Legendarna pjevačica otkrila je tajne svog savršenog izgleda.

 Neda Ukraden Izvor: Instagram

Nakon što su se u javnosti pojavile glasine da je Neda Ukraden skinula čak 15 kilograma,legendarna pjevačica oglasila se na tu temu.

'Čula sam i ja da sam smršavjela petnaest kilograma. Netko je to u novinama napisao, pa sad ljudi pitaju kako mi je to uspjelo. A nije meni ništa uspjelo: ja sam tu, na svojoj stalnoj kilaži već desetljećima, kilogram-dva gore ili dolje, a sada sam u fazi dva kilograma dolje', rekla je za Jutarnji list.

Neda će u kolovozu navršiti 73 godine, a unatoč tome ima zavidnu liniju. Kako kaže, njena tajna je da se u ničemu ne pretjeruje.

'I da pomalo vježbaš. Ja već godinama gotovo svako jutro radim vježbe za tijelo, kao i vježbe disanja. Ne odlazim u teretane, zbog mog posla koji podrazumijeva stalna putovanja propalo bi mi članstvo u svakoj. Umjesto toga, gdje god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, prostrem ručnik na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake. Vježbe mi nisu previše naporne, a drago mi je da se rezultati vide i da u 73. godini s ponosom mogu reći: 'Sve na meni je moje!'', rekla je.

Neda demantira da se podvrgnula estetskim zahvatima.

'Ljepota je u nama, kad to prepoznamo, postanemo zadovoljni sami sa sobom', kaže.

Dodala je da voli mediteransku prehranu, koja uključuje voće, povrće, maslinovo ulje, blitvu i kuhanu hranu.

'Kraljica mog stola je raštika, nju obožavam. Dakako, ponekad posegnem i za kojim kolačem ili si priuštim tanjur tjestenine. Ali, kad pretjeram jedan dan, pazim na to što ću pojesti drugi dan i tako sam cijelo vrijeme u ravnoteži. A ravnoteža je u životu uvijek bitna', zaključila je.

Povezane vijesti

Tagovi

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image