Tko su djeca Sanje Doležal? Kći živi u Londonu, a sin je odabrao drukčiju profesiju od roditelja

Pjevačica je uvijek svoju djecu podržavala u njihovim ciljevima i snovima.

Story

O privatnom životu pjevačice Sanje Doležal (61) ne zna se puno jer o njemu ne govori često. Poznato je da je ponosna majka dvoje djece, kćeri Lee i sina Luke. Kći živi u Londonu i krenula je stopama roditelja. Ondje studira na jazz-akademiji, a Sanja joj često dođe u posjet. 

Instagram 

Luka ima 31 godinu i studirao je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Sanja je svojedobno ispričala kako njezina sina jako zanimaju brojevi te otkrila na koga je tako nadaren za matematiku. 

Story 

'Ne znam, ali znam da je imao izvrsne profesore matematike i u osnovnoj školi i u gimnaziji. Moj suprug i ja nismo baš voljeli matematiku u školi, ali kuži je moj tata iako se njome nije bavio', ispričala je jednom prilikom. Sanjinu djecu rijetko imamo prilike vidjeti u javnosti, a kad su bili manji znali su na neke događaja doći s majkom, pjevačicom grupe Novi fosili. Doležal je istaknula kako se od rođenja djece pripremala na to da će oni odrasti i otići. To su za nju čari roditeljstva. 

Story 

'Nemam problema s tim da odlaze u druge zemlje. Danas je svijet zaista povezan i ništa više nije tako daleko kao nekad. Uvijek sam ih podržavala u njihovim ciljevima i snovima jer kad su oni sretni, ja sam još sretnija', rekla nam je Sanja ranije. Djecu je dobila u dugogodišnjem braku s Nenadom Šarićem, inače bubnjarom grupe Novi Fosili, koji je preminuo 2012. od posljedica moždanog udara.