Pjevačica i televizijska voditeljica Sanja Doležal nedavno je proslavila svoj 60. rođendan, a mnogi se slažu da izgleda bolje nego ikada.

Sanja rijetko govori o svom privatnom životu, no ponekad napravi iznimku te se pohvali uspjehom svoje djece.

Kako izgleda sin Sanje Doležal
Story 

Za razliku od kćeri Lee, koja studira na jazz akademiji u Londonu, Sanjin sin nije se odlučilo za glazbu. Naime, 29-godišnjeg sina Luku više zanimaju brojevi, a studirao je Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu.

U nedavnom intervjuu za Story, otkrila je od koga je naslijedio dar za matematiku.

Kako izgleda sin Sanje Doležal
Story 

'Ne znam, ali znam da je imao izvrsne profesore matematike i u osnovnoj školi i u gimnaziji. Moj suprug i ja nismo baš voljeli matematiku u školi, ali kuži je moj tata iako se njome nije bavio.'

Otkrila je kako je prihvatila njihovo odrastanje i odlazak u bijeli svijet.

Kako izgleda sin Sanje Doležal
Robert Gašpert 

'To je dio čari roditeljstva. Pripremaš se za to od trenutka njihova rođenja. Nemam problema s tim da odlaze u druge zemlje. Danas je svijet zaista povezan i ništa više nije tako daleko kao nekad. Uvijek sam ih podržavala u njihovim ciljevima i snovima jer kad su oni sretni, ja sam još sretnija', rekla je simatična pjevačica.

Inače, Sanjin suprug Nenad Šarić, prije 11 godina preminuo je naglo od posljedica moždanog udara u Općoj bolnici u Karlovcu. Par se vjenčao 1993. godine, a u braku su dobili sina Luku i kćer Leu.

Sanja se nakon smrti supruga na neko vrijeme povukla iz javnosti kako bi prežalila taj težak gubitak.

Sanja Doležal i Nenad Šarić su bili u braku 25 godina
Story 

'Naučiš živjeti s time. Sada o tome mogu razgovarati normalno, prve dvije godine su bile strašne, jer to je šok, kada netko ode iznenada, kada nisi pripremljen, za mene, za djecu. Definitivno nam je to promijenilo život iz temelja. Dakle, jedan život koji smo imali 23-24 godine, nakon toga, na neki način, krećeš ispočetka, jer znaš da moraš nastaviti i živjeti i raditi. Kao robot, jer u tom trenutku misliš da je život stao, a nije', rekla je ranije za Jutarnji list o najtužnijem razdoblju života.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno objavila selfi s majkom, a ako je suditi po fotografijama, ima istu zarazno dobru energiju i osmjeh.

Njezina majka je također zaslužna za njezinu ljubav prema kulinarstvu. Ranije je rekla da ju je svemu što zna naučila mama te da se njeni recepti se prenose i dalje.

'Moja mama je super kuharica, Slavonka podrijetlom, i uvijek se kod nas dobro jelo. Uz njenog drugog supruga Dalmatinca naučila sam i mnoge dalmatinske specijalitete', ispričala je Sanja svojevremeno za tportal.

Više fotografija ove 'vječne djevojčice', pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Sanja Doležal često pozira bez šminke