'Ne zaslužujem ni pola ovoga': Vlaho Arbulić ne može sakriti zahvalnost zbog svega što ima u životu

Glazbenik ne skriva koliko mu znači njegova kćerkica,

Instagram

Glazbenik Vlaho Arbulić s pratiteljima na društvenim mrežama tek ponekad dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta izrazio je zahvalnost za sve što mu život pruža. Naime, Vlaho je podijelio fotografiju svoje kćeri Luce koja mu najviše znači, a s kojom je proveo dan uživajući u prirodi.

'Bog je smiješan čovjek. Ne zaslužujem ni pola ovoga', poručio je.

Instagram 

Devetogodišnju kćerkicu Vlaho je dobio u vezi s Tatjanom Dragović. S popularnim glazbenikom nedavno smo razgovarali upravo o očinstvu.

'Ja bih rekao da sam ja stroži roditelj. Mislim, ja sam isto tako i nježan roditelj, ali volim da je ta nježnost unutar nekakvih zdravih i postavljenih granica. Volim se držati granica generalno jer mislim da jednom kada ih postaviš na jedan zdrav način, onda je lakše i jednoj i drugoj strani plivati u svemu tome', kazao nam je nedavno 33-godišnji glazbenik o odgoju njihove zajedničke kćeri.

Instagram 

Podsjetimo, Vlahina i Tatjanina ljubavna priča započela je upoznavanjem u jednoj zagrebačkoj teretani 2014. godine kada je Vlaho bio student FER-a. Svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se Tatjana razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića s kojim ima dvoje djece.

U listopadu 2014. godine na svijet je stigla malena Luce i to u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu.

Više fotografija poznatog glazbenika pogledajte u galeriji: