Viktorija Rađa imala je razlog za slavlje: Nije skrivala sreću i uzbuđenje

Sve je podijelila na Instagramu.

Instagram

Nekadašnja manekenka, a danas supruga Dina Rađe, Viktorija Rađa, proslavila je 47. rođendan. Vikorija je svoj dan provela u društvu tv voditeljica Mije Kovačić i Marijane Batinić te sestara plesačica Petre Jeričević i Paule Tonković.

'Evo nas. Spojene, glupe i ujedinjene. Volim ove glupe purgerice', napisala je Viktorija na svom Instagramu.

Inače, Dino i Viktorija upoznali su se 1995. preko zajedničkog prijatelja Tonija Kukoča u jednom restoranu. Viktorija je već tada bila proglašena Miss Dalmacije, a s glazbenim menadžerom Zoranom Škugorom je tada krenula u glazbene vode.

Dino i Viktorija vjenčali su se 2001. te imaju sinove Roka i Niku. Danas slove za jedan od najstabilnijih domaćih parova koji vraća vjeru u pravu ljubav. Često se znaju i šaliti na društvenim mrežama.

Instagram 

'Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na brodu i nitko nije znao da ćemo se vjenčati. I skiperu smo na pola kanala rekli da idemo u Korčuli oženiti se pa nas je pitao jesmo li normalni. Nakon uzimam, svi smo sletili u more, to je bilo genijalno i baš drugačije. Nakon toga smo nazvali roditelje i rekli 'e znate što ima novo, mi se vjenčali', prokomentirala je jednom prilikom Viktorija svoje vjenčanje s Dinom.

Više fotografija para pogledajte u galeriji: