Bivša manekenka Viktorija Rađa često dijeli trenutke iz svog privatnog života, a sada je sa svojim Instagram pratiteljim podijelila prvo iskustvo 16-godišnjeg sina Nike.

'Ono kad mu photobombam prvo brijanje, jer sam baš nešto morala vidit njegov brijaći aparat. Htjela sam ga malo 'posudit'. Al ne da. Nije ni čudo!', napisala je Viktorija ispod zajedničke fotografije.

Viktorija Rađa i sin.
Instagram 

'Lako upadat dok snahe nema…', napisala joj je prijateljica, na što je Viktorija odgovorila: 'Još malo'.

U komentarima ju joj se javile i brojne poznate Hrvatice. 'Koji momaaaaak je dosa Niko', napisala joj je Petra Nižetić

'Nikoooo. Obožavam', poručila je voditeljica Marijana Batinić.

Viktorija Rađa i sinovi.
Instagram 

Bračni par Rađa ne skrivaju koliko su ponosni na svoje sinove, a na društvenim mrežama često pokazuju povezanost.

U braku su dobili i sina Roka, dok bivšim košarkaš Dino Rađa ima još jednog sina iz prijašnjeg braka s bivšom košarkašicom Željanom.

Njegov sin Duje (26) upravo poput svojih roditelja gaji ljubav prema košarci te je krenuo njihovim stopama.

Duje je igrao za Furnir, a od prošle godine igra za Zagreb. Isto tako, vlasnik je tvrtke Kick_n_balls koja se bavi dizajnom cipela po narudžbi.

Rađin najstariji sin ima sreće i u ljubavi, naime u vezi je s lijepom Laurom koja je završila preddiplomski studij na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu.

Podsjetimo, Dino i Viktorija u braku su od 2001. godine, a u braku su dobili dva sina. Stariji sin Roko (21) je samozatajan, a baš poput oca i starijeg brata bavi se košarkom.

Međutim, Roko i odlično svira gitaru, bubnjeve, a ima dara i za ples. S obzirom na to da je i Dino posvećen glazbi, čini se da je Roko povukao još nešto na njega.

I on je, kao i stariji brat, sretno zaljubljen. Njegova djevojka je Nikolina Rašić.