Holivudski glumac Tom Cruise, danas 61-godišnjak, najpoznatiji je po ulogama u akcijskim filmovima kao što su "Top Gun" i "Nemoguća misija". U tim filmovima koji su postali kultni, glumac tvrdi da svaku kaskadersku scenu radi isključivo sam, što je više puta dokazao.

Iako ga brojni obožavatelji često hvale zbog mladolikog izgleda, njegove posljednje fotografije podijelile su javnost, a mnogi su komentirali i kako se opustio. Drugi su pak komentirali da se zvijezda podvrgnula estetskim operacijama poput peck implantata ili čak liposukcije.

Plastični kirurzi i stručnjaci za fitnes komentirali su ovaj slučaj za britanski 'Daily Mail'. Naime, opuštena koža oko središnjeg dijela tijela mogla bi biti posljedica liposukcije, kaže dr. David Hill, plastični kirurg iz Chicaga.

Liposukcija je postupak koji uključuje isisavanje malih površina masnog tkiva na dijelovima tijela gdje se nakupljaju naslage, kao što su donji dio, bokovi, bedra i trbuh.

Dr. Howard Sobel, estetski dermatolog u bolnici Lenox Hill u New Yorku, pak je rekao da nije moguće sa sigurnošću utvrditi je li Cruise bio na liposukciji ili nije. Opuštena koža koju vidimo na slikama, kaže, samo je prirodni znak starenja.

Tom Cruise na zabavi prije Oscara
Chelsea Lauren/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

'Očekivano je da svaki 61-godišnjak ima opuštenu kožu, jer kako starimo, gubimo tu elastičnost kože. Područje prsa, područje ispod prsa, koža oko rebara i trbušni mišići često prvi gube elastičnost, osobito kod muškaraca. Kako ljudi stare, razina kolagena i elastina u koži postupno se smanjuje, zbog čega ona gubi snagu i postaje manje čvrsta', ispričao je.

Dodao da je opuštena koža rezultat koji se najčešće viđa kod onih pacijenata koji imaju puno masti za izgubiti, što svakako nije slučaj s Tomom Cruiseom.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji:

Profimedia Tom Cruise mnogo se promijenio kroz godine