Jedina kći Toma Cruisea i Katie Holmes, Suri Cruise, ovog četvrtka proslavila je 18. rođendan. Svog oca nije vidjela posljednjih 11 godina, a počevši od danas više neće primati njegovu alimentaciju u iznosu od 33 tisuće dolara mjesečno, piše Stil. ž

Sve oči posljednjih nekoliko mjeseci bile su uperene u njezinu majku Katie, koja se zbog gubitka alimentacije navodno planira vratiti glumi.

'Katie je godinama uživala u raskošnom stilu života, zahvaljujući Tomovoj dosljednoj podršci. No kako se njihovo dijete približava punoljetnosti, i majka i kći suočavaju se s neizvjesnom budućnošću. To je zastrašujuća perspektiva - prijeći s nevjerojatnog životnog standarda na upitnik preko noći', rekao je izvor ranije za In Touch Weekly.

Suri Cruise kći je Katie Holmes i Toma Cruisea
Profimedia 

Dan prije Surinog rođendana, Tom je viđen na snimanju osmog nastavka filma 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two' u Londonu. Glumac nije mogao skinuti osmijeh s lica, a bilo je jasno da ne planira provesti poseban dan s kćeri.

Inače, Suri se naginje studiju mode u New Yorku, a to je izbor koji bi jako usrećio njezinu majku.

'To što ju je majka sama odgajala u New Yorku učinilo je Suri takvom kakva je. Katie je Suri uvijek stavljala na prvo mjesto i Suri voli svoju mamu više od svega. Ona je pametna tinejdžerica i izrasta u vrlo inteligentnu odraslu osobu. Ima vrlo blisku grupu odanih prijatelja i točno zna odakle dolazi', rekao je izvor za Daily Mail.

Tom Cruise i Katie Holmes imaju kći Suri
Profimedia 

Podsjećamo, Tom i Katie rastali su 2012., a glumac se godinu dana kasnije otuđio od svoje kćeri. Strani mediji su tada otkrili da je Katie željela razvod jer je strahovala da će njezin suprug htjeti svoju kćer odgajati kao scijentologinju jer je godinama bio nevjerojatno posvećen zloglasnom kultu, a to je slučaj i danas.

Glumca je njezina odluka pogodila i tada je odlučio prekinuti bilo kakav odnos s kćeri i bivšom suprugom.

Više fotografija Suri Cruise kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia Suri Cruise nije imala sretno djetinjstvo