Holivudski glumac Tom Cruise (61) više nije u vezi s bivšom manekenkom Elsinom Khayrovom, piše The Sun. Prekinuli su samo nekoliko dana nakon što je upoznao njezinu djecu. Zbog toga su ga napali dežurni kritičari na društvenim mrežama. 

Tom Cruise je opsjednut scijentologijom
Profimedia 

'Nije valjda to razlog?', 'Jadno', 'Svašta', komentirali su. 

Prijatelj Toma Cruisea ispričao je stranim medijima da je glumac htio prekinuti vezu. Ipak, zbog nevjerojatne činjenice mora ostati u dobrim odnosima s bivšom. Tom i Elsina, naime, žive u istoj zgradi u Londonu.

'Bilo bi nezgodno završiti vezu na loš način i onda da se sretnu u liftu. Među njima nema ljutnje', pojasnio je. 

Da se između glumca i Ruskinje nešto 'kuha' počelo se govoriti krajem prosinca prošle godine. Tada su viđeni zajedno na zabavi u Londonu i nisu se micali jedno od drugoga.

Elsina je ranije bila u braku s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim, s kojim je dijelila kuću u Londonu vrijednu 18 milijuna funti. Optužena je za skrivanje imovine od bivšeg, uključujući svoju kolekciju torbica od milijun funti. Zbog toga je završila i na brojnim naslovnicama.

Tom Cruise u braku je bio tri puta. S Mimi Rogers od 1987. do 1990., zatim s Nicole Kidman od 1990. do 2001., a onda ga je osvojila Katie Holmes s kojom je u braku bio od 2006. do 2012. godine. Dobili su kćer Suri, s kojom Tom ne komunicira

Koliko se Tom mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji: 

Profimedia Tom Cruise mnogo se promijenio kroz godine