Popularna voditeljica i najbolja prijateljica Oprah Winfrey, Gayle King, osvanula je na naslovnici časopisa 'Sports Illustrated', gdje je pozirala u jednodjelnom kupaćem kostimu. Pridružile su joj se i Chrissy Teigen, Kate Upton i Hunter McGrady.

'Jednostavno se nikada nisam vidjela tako, i još uvijek se ne vidim, ali kad pogledam, izgledam sjajno!', rekla je 68-godišnja voditeljica 'CBS Mornings'.

I dok jedni hvale Gayle King i pišu da je prelijepa i izgleda super, drugi su je kritizirali: 'Ozmepic je užasna droga', 'Smršavjela je uz pomoć Ozempica', 'Promocija Ozmepica' , 'Ne želim ovo gledati', 'Oprah je sve platila', 'Photoshop!', 'Dupla doza Ozmepica'.

King nikad nije imala značajnijih problema s težinom, iako je sada mršavija nego inače. Mnogi su pretpostavili da je za to zaslužan upravo Ozempic, odnosno lijek za dijabetičare.

oprah winfrey
Instragram 

Podsjetimo, i Oprah Winfrey izazvala je kontroverze zbog svog gubitka kilograma. Magazinu People priznala je da joj je liječnik dao recept za lijekove za mršavljenje nakon snimanja epizode 'The State Of Weight iz njenog serijala 'Life You Want' u srpnju prošle godine.

Više fotografija Oprah Winfrey pogledajte u galeriji:

Profimedia, Piovanotto Marco/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia TV voditeljica nije dopustila da joj trauma iz djetinjstva uništi život pa se posvetila izgradnji karijere