Severina se zadnjih nekoliko dananašla se na meti kritičara zbog njezine svađe sa svećenikom Tomislavom Lukačem , no sada je iskoristila društvene mreže kako bi čestitala rođendan svom prijatelju Davoru Grginu.

'Moj brat, moj prijatelj, podrška i oslonac, i kad slavimo i kad plačemo. Nema veće ljudine od njega, a svijet nije vidio veće budale koliko je duhovit. Sretan ti rođendan Davor Grgin, sunce moje', napisala je pjevačica ispod njihovih zajedničkih fotografija.

Inače, Davor je naš poznati PR-ovac s kojim pjevačica već godinama surađuje, a tijekom vremena razvili su prijateljski odnos.

Davor je uvijek uz svoju prijateljicu, a stao je i na njezinu stranu kada je Vrhovni sud poništio presudu Županijskog suda u Splitu i oduzeo joj zajedničko skrbništvo nad sinom.

'Dokle ćemo ne poduzimati ništa? Dokle ćemo dozvoljavati da nam se smiju u lice? Dokle ćemo se praviti da je sudstvo neovisno? Ne, ne radi se samo o Severini, radi se o mnogim drugim majkama koje proživljavaju sve ovo u tišini. Njihov glas se ne čuje. Budimo mi njihov glas. DOSTA JE! Vrijeme je da krenemo koristiti sva moguća sredstva kako bi im pokazali da nisu same. Današnji dan treba biti upisan kao pomračina hrvatske države i 'neovisnog' sudstva. Dignimo svoj glas u borbi protiv nepravde i korupcije. Da nikada više niti jedna majka i dijete ne prođu ovu agoniju', poručio je na Instagramu.

Severina čestitala rođendan Davoru Grginu
Story 

Podsjetimo, Severina zbog svojeg stava o abortusu već nekoliko dana dobiva prijeteće poruke na društvenim mrežama.

Njezina objava nije se svidjela svećeniku Tomislavu Lukaču, koji je pobačaj nazvao velikim zlom i dodao kako jako šteti ženama koje se odluče na taj čin.

Severina
Instagram 

'Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor jahte prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao? Križ ti je top', rekla mu je Severina nakon prozivanja.