Pobjeda na Eurosongu možda mu je izmaknula za 'pišljiva' 44 boda, no hrvatski predstavnik Baby Lasagna bez sumnje je ušao u povijest.

Ne samo da je ostvario najviši plasman Hrvatske ikad na tom natjecanju, glazbenik pravog imena Marko Purišić može se pohvaliti da je jedini domaći izvođač čija je koreografija zaludjela naciju, a čak su i najveće domaće zvijezde zaplesale.

Baby Lasagna
Eurosong/EBU 

Sve je započelo na TikToku, gdje su najprije fanovi izveli dio koreografije s njegovog nastupa, a onda su se tom izazovu odazvali i neki političari poput Valtera Flega, Biljane Borzan i Predraga Matića.

'Napravite duet sa mnom pa da vidim kako i vi radite ‘Rim Tim Tagi Dim'', pozivao je Baby Lasagna, a nema tko se nije odazvao.

@thebabylasagnaofficial Make a duet with me so I can see how you Rim Tim Tagi Dim #babylasagna#rimtimtagidimchallenge#eurovision♬ original sound - Cristian | Eurovision

Let 3, koji mu je bio konkurencija na Dori, to je napravio u svom stilu.

Severina je pak na koncertu otplesala njegovu koreografiju.

I Nina Badrić snimila se kako pleše na 'Rim Tim Tagi Dim'.

Plesali su i njegovi najljući konkurenti.

I građani i organizacije diljem Hrvatske snimili su se kako plešu, no vrhunac je stigao u večerima prvog polufinala i finala Eurosonga, kad je cijela arena u švedskom Malmou plesala onako kako Baby Lasagna svira.

YouTube Kad je Baby Lasagna shvatio da neće pobijediti