'To su bili najgori dani u mom životu. Nekoliko dana nisam znala hoću li uspjeti. Nazvala bih svog odvjetnika i rekla mu: Ne mogu to napraviti. Jednostavno ne mogu. Nikada nisam bila dovoljno jaka da se zauzmem za sebe', ispričala je Sophie Turner za Vogue. Glumica je u braku s glazbenikom Joeom Jonasom dobila dvije kćeri. Glumica se borila s depresijom i anksioznošću dok je u Velikoj Britaniji snimala TV seriju Joan. Djeca i sad već bivši suprug bili su u Americi. 

Sophie Turner i Joe Jonas već imaju kćerkicu
Profimedia 

'Imala sam ugovor da budem na setu još dva tjedna pa nisam mogla otići. Djeca su bila u Sjedinjenim Američkim Državama i nisam mogla do njih jer sam morala završiti snimanje, i onda su se svi ti članci počeli objavljivati', rekla je Sophie. Krenule su priče da je Sophie varala supruga, a prije nego se obratio odvjetnicima, do njega su došle sporne snimke nadzorne kamere kako se Turner u njihovu domu zabavlja s kolegama. 

Nakon četiri godine braka, Joe je u rujnu prošle godine podnio zahtjev za razvod, a kad je ona došla u Ameriku po djecu, nije ih puštao. Uzeo je njihove putovnice kako iz majka ne bi iz Amerike odvela u Veliku Britaniju. Kasnije je i taj problem riješen pa su djevojčice s majkom otišle u njezinu rodnu zemlju. 

Sophie Turner i Joe Jonas čekaju drugo dijete
Profimedia 

'Boljelo me jer se stvarno mučim nad svakim potezom koji napravim kao majka - krivica jedne majke je realna. Stalno sam morala govoriti: 'Ništa od ovoga nije istina. Ti si dobra mama i nikad nisi bila neka koja luduje po zabavama. Nepojmljiva je količina ljudi koji će samo izmisliti sra*e i pričati o tome na osnovu slika', poručila je.

Govorila je i kako je svjesna da slika može govoriti 1000 riječi, ali to nije bio njezin slučaj. Bila je u šoku. Osjećala se kao da gleda film o svom životu za koji niti je napisala scenarij, niti ga je producirala niti glumila u njemu. 

Taylor Swift and Sophie Turner viđene su zajedničkom izlasku.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U periodu razvoda joj je puno pomogla Taylor Swift. Za nju kaže da je pravi heroj. Bivši supružnici postigli su dogovor o skrbništvu nad djecom, a u dokumentima se navodi kako će sve probleme rješavati prijateljski. Njihove kćeri provode po dva tjedna sa svim roditeljem. 

Više o Sophie i Joeju pogledajte u galeriji: 

Profimedia Par je u četverogodišnjem braku dobio dvoje djece