Ostavlja bez daha: Zavirite u luksuzni dom Maje Lene Lopatny

Prostor odiše minimalizmom i prostranošću, a sve je uređeno s mjerom i ukusom.

Instagram

Maja Lena Lopatny rodila je sredinom lipnja u Petrovoj bolnici. Prije nekoliko dana objavila je prvu fotografiju s novorođenom kćerkicom. Ona i njezin partner Karlo Šeparović pozirali su s djevojčicom okruženi ružičastim cvijećem.

'Sva ljepota ovoga svijeta. Mabel', napisala je Maja Lena u opisu fotografije i ujedno otkrila ime bebe.

Instagram 

Tom prilikom pokazala je i kako izgleda njezin luksuzni stan. Maja nam je prije dvije godine u intervjuu otkrila da živi na relaciji Zagreb - istarski Novigrad uz stalnu prisutnost na Korčuli.

'Tek kada prođete svijetom dobijete dojam o pravoj vrijednosti ljepote i bogatstva Hrvatske gdje su Korčula i Pelješac sjajni biser neizrecive ljepote. Zaljubljena sam u taj dio Lijepe naše, jer osim iznimnih prirodnih ljepota, vrhunske eno-gastro ponude te bogate kulturne baštine i u tom kraju žive i brojni divni ljudi i moji prijatelji. Zadnjih sedam godina sam dosta vremena provela na Korčuli, a u djetinjstvu sam ljetovanja u bakinoj kući u Trpnju na Pelješcu tako da mi je taj kraj drugi dom', rekla nam je.

Instagram 

Majin stan odiše minimalizmom i prostranošću. Visoki bijeli zidovi, štukature, svijetli namještaj, viseći zlatni lusteri i tek poneki detalj biljki ono je što se da zamijetiti već s prvim pogledom na Majinu oazu mira.

Više fotografija Majinog doma pogledajte u galeriji: