Maja Lena Lopatny rodila je sredinom lipnja u Petrovoj bolnici. Prije nekoliko dana objavila je prvu fotografiju s novorođenom kćerkicom. Ona i njezin partner Karlo Šeparović pozirali su s djevojčicom okruženi ružičastim cvijećem.

'Sva ljepota ovoga svijeta. Mabel', napisala je Maja Lena u opisu fotografije i ujedno otkrila ime bebe.

Sada je fotografiju s malenom Mabel objavila i ponosna baka, naša glumačka diva Mia Begović. 'Mabel. Dušo moje duše, Srićo moje sriće, Blagoslovljeno ti bilo!', napisala je glumica.

Podsjetimo, tijekom Majine trudnoće, razgovarali smo s Mijom, koja nam je otkrila kako se osjeća povodom dolaska svoje unučice.

'Baš sam usplahirena, to je u biti pravi izraz, baš se nevjerojatno osjećam, kao da ne hodam, nego lebdim. Naravno da ću je razmaziti, nadam se prevenstveno s ljubavlju. Normalno da uvijek pomislite da je živo, zdravo, sretno. Ali jednostavno baš kao da nisam svoja, ne sjećam se kada sam se tako sretno i ispunjeno osjećala. Normalno, uvijek tu postoji mala doza frkice, da sve prođe dobro i slično. Sjećam se kad sam nju nosila, to je jedan divan osjećaj jer je to uistinu željeno dijete ljubavi', ističe Mia.

Više fotografija naše glumačke dive pogledajte u galeriji:

Instagram Fotografije Mije Begović s Instagrama