Maja Lena Lopatny (32), kći glumice Mije Begović (61), trudna je. Prinova, koju očekuje s tajanstvenim partnerom Karlom Šeparovićem, stiže na ljeto. Njezina majka, glumačka diva Mia Begović, otkrila nam je kako se osjeća povodom dolaska prvog unučeta.

'Baš sam usplahirena, to je u biti pravi izraz, baš se nevjerojatno osjećam, kao da ne hodam, nego lebdim', kazala nam je Mia i otkrila kakva će biti baka.

Mia Begović se udavala dva puta
Goran Čižmešija 

'Naravno da ću ga razmaziti, nadam se prevenstveno s ljubavlju. Normalno da uvijek pomislite da je živo, zdravo, sretno. Ali jednostavno baš kao da nisam svoja, ne sjećam se kada sam se tako sretno i ispunjeno osjećala. Normalno, uvijek tu postoji mala doza frkice, da sve prođe dobro i slično. Sjećam se kad sam nju nosila, to je jedan divan osjećaj jer je to uistinu željeno dijete ljubavi', ističe Mia.

Našu proslavljenu glumicu smo pitali i iščekuje li unuka ili unuku, pa nam je odgovorila da se još uvijek ne zna spol. Otkrila nam je i koliko dugo se planirala prinova u njihovoj obitelji.

Maja Lena Lopatny u Rimu
Instagram 

'Nikada nije bilo nekog pritiska prema tome, ali normalno da se čovjek raduje tome i drago mi je da su se odlučili za to i da će beba biti tu', govori nam Mia, koja nam je otkrila i kako se osjeća njezina lijepa kći.

'Maja Lena je presretna, baš je zanima taj cijeli proces i period. Normalno da svaka žena to na drugačiji način doživljava. Mogu reći da nas je to još više zbližilo, to mi je na nekom nevjerojatnom nivou, da je ona ta koja nosi novi život', ushićeno je zaključila glumica.

Instagram Maja Lena Lopatny nekad i sad