Jedan srpski poduzetnik pozvao je Zdravka Čolića kao specijalnog gosta na svadbeno slavlje. Iako inače ne nastupa na takvim proslavama, ovog je puta pristao, a za svoj nastup od 45 minuta naplatio je 45.000 eura.

Tražio je i posebne uvjete za rad.

'Čola može birati gdje će nastupati. On ne prakticira pjevati na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uvjete, koje su mladenci i njihove obitelji ispunile bez riječi, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok pjeva, da nema naručivanja pjesama i fotografiranja s gostima... Za 45 minuta tražio je 45.000 eura i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pjesmu "Tebe čuvam za kraj" otplesan je i prvi ples. Pjevao je neke od svojih najvećih hitova, a odmah nakon nastupa u pratnji osiguranja restorana napustio je lokal', ispričao je izvor za RTVBN.

Posljednjih dana puno se piše o Čolićevim nekretninama. Nedavno je prodao obiteljsku kuću na Košutnjaku, i to za više od milijun eura. U međuvremenu istarski mediji objavili su da je kupio stan u Puli.