Zdravko Čoliću braku je sa suprugom Aleksandrom od 2001. godine, a prije nego što su se vjenčali, bili su u vezi 11 godina. Pjevač je sa suprugom dobio dvije kćeri, Unu i Laru.

U karijeri dugoj više od pet desetljeća ostavio je neizbrisiv trag na glazbenoj sceni, a osim toga osvojio je srca milijuna žena, te ima veliki broj obožavateljica. Čola se svojedobno prisjetio nemilog događaja koji se dogodio njegovoj supruzi.

Zdravko Čolić ne voli govoriti o privatnom životu
Story arhiva Zdravko Colic

'Puno sam toga prošao i doživio u životu. Jednom je moju ženu obožavateljica napala nožem i posjekla joj lice. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. Bilo je to davno, ali ja se toga i dan danas sjećam.

Moja supruga nije imala drugih većih neugodnosti, jer se ne eksponira, nije takav tip i smatram da supruga i djeca trebaju biti daleko od očiju javnosti', rekao je Čola u intervjuu za Express.ba.

Zdravko Čolić
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Kako popularni pjevač ističe, njegova supruga nije ljubomorna, pa se sve brzo završilo. 'Moja žena je reagirala kako treba. Ona razumije moj posao', rekao je tada pjevač.

Više fotografija pjevača pogledajte u galeriji:

Instagram Zdravko Čolić ne voli govoriti o privatnom životu