Latino zavodnik kubanskog podrijetla, William Levy (43), već godinama slovi za jednog od najseksipilnijih muškaraca na svijetu. Iako gazi petim desetljećem, mami uzdahe nježnijeg spola gdje god se pojavi.

Osim po brojnim ulogama u meksičkim sapunicama, William je mnogima poznat i po burnom ljubavnom životu. Poznato je da je suprugu Elizabeth Gutierrez varao s brojnim kolegicama. Jedna od njih je Ximena Navarrete s kojom je igrao u telenoveli Oluja', o čemu je i sama govorila, a njihove zajedničke fotografije osvanule su na naslovnicama medija.

126119819_704768317093545_648584974906064520_n.jpg
Instagram 

Glumici Jacqueline Bracamontes zakleo se da će zbog nje ostaviti suprugu, a ona je javno priznala da je do prekida došlo kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dijete. Levy je negirao optužbe, ali malo tko mu je povjerovao.

Uz to, maloljetnica ga je optužila da ju je namamio u hotelsku sobu i prisilio na intimni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali William nikada nije zanijekao da je spavao s dotičnom djevojkom već je tvrdio da mu je lagala o svojim godinama. Brojni skandali i optužbe doveli su do toga da mu sve više ljudi iz filmskog svijeta okrene leđa te da nitko ne želi negativan publicitet koji sada ide uz njegovo ime.

William Levy i Elizabeth Gutierrez na crvenom tepihu u danima sreće
Profimedia 

Iako su u siječnju 2022. na društvenim mrežama objavili da se razvode nako devet godina braka, William i Elizabeth ljubavi su dali drugu šansu krajem iste godine. Ipak, dvije godine kasnije, konačno su odlučili staviti točku na i svom braku, prema pisanju stranih medija.

Kako piše US Weekly, policija je pozvana u obiteljsku kuću Elizabeth Gutierrez i Williama Levyja zbog nereda u obitelji. U policijskom izvješću, kći para, Kaylee, rekla je policajcima da je ušla u obiteljsku kuću kada je čula ženski glas koji je dolazio iz očeve spavaće sobe.

17662130_208226792997831_1128060442896236544_n.jpg
Instagram 

Kada je pokušala ući, Levy ju je navodno gurnuo kako bi je spriječio da uđe. Levy je zanijekao da je gurnuo kćer, a izvješće kaže da na Kaylee nije bilo 'nikakvih tragova, crvenila ili znakova ozljede'. Na snimci incidenta koju je policija podijelila preko društvenih medija, Gutierrez i Kaylee govore policajcima da je Levy u kuću doveo još jednu ženu, koju trenutno skriva. Elizabeth Gutierrez je tvrdila da je Levy 'očito pod utjecajem nečega' i nazivala ga svojim bivšim.

Više fotografija glumca pogledajte u galeriji:

Instagram, Profimedia William Levy izgubio je popularnost