Glumac William Levy i majka njegove djece Elizabeth Gutierrez navodno su se pomirili, pišu španjolski mediji.

Par je viđen zajedno nakon dugo vremena u posjetu Sevilli, u vinogradu gdje William radi na jednom projektu.

Uživali su s prijateljima i obitelji te nisu skrivali osmijehe, a čini se da nisu ni skrivali. Fotografirali su se s obožavateljima i na Instagramu podijelili fotografije s istih mjesta.

Prošlo je nekoliko mjeseci otkako je William Levy neočekivano zamolio medije da ga ne pitaju za Elizabeth na Instagram storyju koji je na kraju izbrisao.

William Levy zamolio je medije da ga ne pitaju za Elizabeth Gutierrez
Instagram 

'Želimo vas obavijestiti da smo odlučili prekinuti našu vezu, ali ćemo i dalje biti prekrasna obitelj kakva jesmo i najbolji roditelji našoj djeci', otkrio je William u siječnju.

Od tada su već viđeni zajedno, ali u društvu kćeri Kailey. Prema informacijama portala Vanitatis, William Levy i Elizabeth Gutiérrez viđeni su kako večeraju u jednom talijanskom restoranu, pa je to pobudilo nade brojnim obožavateljima.

Informacija objavljena u spomenutom mediju kaže da dvoje glumaca na susretu nisu bili sami, već su bili u društvu kćeri Kailey Levy, kao i još jednog para čiji identitet nije poznat.

William Levy i Elizabeth Gutierrez su se pomirili
Instagram screenshot 

Elizabeth Gutiérrez i William Levy poznaju se 19 godina, a romansu su započeli u reality showu, kasnije su se vjenčali i dobili dvoje djece Christophera i Kailey koji su danas tinejdžeri.

U to vrijeme otkrivene su Levyjeve nevjere, a Elizabeth ga je uvijek branila.

William Levy i Elizabeth Gutierrez zajedno imaju dvoje djece
Profimedia 

Elizabeth Gutiérrez nazivali su 'jadnicom' i 'slabom' jer je očito oprostila sve javne prevare Williama Levyja. 

Podsjetimo, kubanski glumac poznat je kao veliki ženskaroš, a bilo je perioda kada je spavao s tri različite žene tjedno. Sve kolegice je pokušao odvesti u krevet, brojne su i popustile, ali ne i 40-godišnja Jacqueline Bracamontes koja mu je bila partnerica u telenoveli 'Magična privlačnost'.

'Tijekom snimanja serije, William me nagovarao da spavamo zajedno. Trudio se svim silama da me odvuče u krevet, čak mi je jednom ponudio novac u zamjenu za seks. Odbijala sam ga s gađenjem, nisam mogla vjerovati da se tako ponaša čovjek koji je, navodno, u sretnoj vezi. Jedva je čekao scene gdje se ljubi i nježno dodiruje s kolegicama. Iskoristio bi priliku i radio čak pokrete koji nisu bili ni nužni. Jednom mi je šapnuo na uho: 'Nadam se da idući puta ovo nećemo morati samo insinuirati, već da ćemo zapravo voditi ljubav', rekla je Jacqueline koja je istaknula kako s Williamom nije ostala u najboljim odnosima nakon kraja snimanja serije.

Među ženama s kojima je imao afere je bila i njegova kolegica iz telenovele 'Oluja u srcu' Ximenom Navarrete, koja je o tome javno progovorila i pojavile su njihove fotografije na naslovnicama mnogih medija.

William Levy prevario je Elizabeth Gutierrez s 80 žena
Instagram 

Tu nije bio kraj problemima za Williama jer je protiv njega podignuta optužnica da je u hotelsku sobu namamio maloljetnicu i prisilio ju na spolni odnos. Tužba je ipak povučena, ali najšokantnije je bilo što se glumac nije trudio ni poreći da je spavao s tom djevojkom, nego je rekao da mu je lagala za svoje godine i nije znao da je maloljetna.

Ni tada nije došlo do kraja glumčevog braka s Elizabeth, a kasnije se saznalo da je bio i s 28-godišnjom Barbarom Lopez, kćeri slavnog producenta Reynalda Lopeza. Vjeruje se da je upravo tada Elizabeth odlučila podvući crtu i zauvijek ostaviti preljubnika.

William Levy i Elizabeth Gutierrez zajedno u Sevilli
Instagram 

Ipak, čini se da je njihova povezanost jača od silnih prevara Kubanca za kojim žene uzdišu pa mu se Elizabeth uvijek vraća.

U galeriji pogledajte više fotografija glumačkog para.

Instagram, Profimedia William Levy izgubio je popularnost