Kylian Mbappé zabio je dva gola u utakmici Francuske i Poljske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, a u četvrtfinale prošla je upravo njegova zemlja s konačnim rezultatom 3:1.

Mbappéu je to bio peti pogodak na prvenstvu, te je time postao i najbolji strijelac, barem zasad. Nakon pobjede se obratio novinarima, te objasnio da ih izbjegavao jer se morao koncentrirati na sve ono što se događa na terenu.

Kylian Mbappe ima djevojku
Profimedia 

'Mnogi su se pitali zašto me nema u medijima. Ništa osobno prema novinarima, ali htio sam se koncentrirati na turnir i svoju igru. A kada se moram koncentrirati, moram 100 posto biti u tome i ne smijem gubiti energiju ni na što drugo. Zato nisam izlazio pred novinare', objasnio je igrač, njegova će odluka navodno donijeti kaznu francuskom nogometnom savezu jer se protivi FIFA-inim pravilima. 'To sam nedavno saznao, no ja ću to platiti', poručio je 23-godišnji Parižanin.

Naime, Mbappé je trenutno u novoj vezi s prekrasnom Ines Rau, a koja je porijeklom iz Alžira. Ova 32-godišnja ljepotica imala je samo 16 godina kada je odlučila promijeniti spol te je tako u teen dobi od dječaka postala djevojka. Prema njezinom priznanju, osjećala se zarobljenom u tijelu muškarca te je jedva dočekala pretvoriti se u pravu ženu.

Ines je jedna od najpoznatijih transrodnih manekenki svijeta, a 2017. je postala i prva transrodna osoba koja je pozirala za naslovnicu Playboya. Iako se na naslovnici pojavila samo u francuskom izdanju tog slavnog časopisa za muškarce, cijela priča donijela joj je svjetsku slavu i odvela ju na modne piste diljem svijeta.

Podsjetimo se, Mbappé, a koji je danas jedan od najplaćenijih nogometaša mlađe generacije, je prije Ines ljubio Aliciju Aylies, još jednu tamnoputu ljepoticu koja se okušala u manekenskim i miss vodama. Danas Mbappé igra za nogometni klub Paris Saint-Germain, a godišnje zarazuje 22 milijuna eura.

Više fotografija manekenke pogledajte u galeriji.

Instagram Ines Rau je nekad bila muškarac