Glumica Bojana Gregorić Vejzović na svom Instagram profilu pohvalila se velikim uspjehom. Naime, dobitnica je godišnje nagrade Vladimir Nazor, koju je osvojila za ulogu majke u predstavi 'Majka' Floriana Zellera.

'Od srca zahvaljujem Ministarstvu kulture na ukazanoj časti. Osjećam beskrajnu zahvalnost, dirnuta do suza! Nagrada Nazor ukazuje na izvrsnost pojedinaca, ali potiče i obvezuje na daljnje stvaranje koje nadahnjuje, izaziva, osnažuje te povezuje ljude; kako je ministrica dr.sc. Obuljen Koržinek naglasila.

Neće biti teško kada volimo posao i kolege s kojima radimo. Zato još jednom neizmjerno hvala mojim sjajnim kolegama i prijateljima, kao i cijelom timu Gavelle. Hvala od srca ocjenjivačkom odboru! Čestitke svim nagrađenima, čast je stajati uz Vas', poručila je Bojana.

Podsjetimo, Bojana je glumu diplomirala 1997. na ADU u Zagrebu. Od rujna 1996. godine članica je glumačkog ansambla kazališta 'Gavella'.

Bojana Gregorić Vejzović u prugastoj haljini
promo 

U Gavelli je odigrala više od 30 predstava. U dosadašnjoj karijeri ostvarila je brojna priznanja i osvojila na nekoliko desetaka nagrada.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Bojana Gregorić Vejzović