Hrvatska nogometna reprezentacija nije sretno završila svoje sudjelovanje na Europskom prvenstvu, a gol koji je Italija zabila u posljednjim sekundama osmominutnog produžetka utakmice slomio je naše vatrene.

Gol je teško pao i našem golmanu Dominiku Livakoviću, koji je nedavno u sklopu serijala 'Knjaz kod Vatrenih', voditelju Robertu Knjazu otkrio niz privatnih detalja.

Screenshot_20240331-225812_Instagram.jpg
Instagram 

Knjaz mu je pripremio slova na papirićima, a on je morao reći na što ga to slovo asocira.

Slovo 'Ž' asociralo ga je na ženu, Helenu Livaković.

'Jako sam sretan s njom', dodao je.

Slovo 'B' asociralo ga je na bebu.

Čime je Dominik Livaković neugodno iznenadio suprugu Helenu
Instagram 

'Sad kad sam dobio bebu, vidim koliko je to blagoslov, stvarno ništa na kraju dana nije bitnije nego da je ona dobro. Samo je to bitno. Neke stvari za koje sam mislio da su toliko važne i da je smak svijeta, nisu važne', rekao je.

Otkrio je i zašto se maleni zove Joakim.

'Imali smo nekoliko imena oko kojima smo dvojili. Onda smo ga samo jedan dan počeli zvati Joakim prije nego što se rodio i tako je ostalo. Neki su bili skeptični, ali to je normalno', rekao je.

Slovo 'G' podsjetilo ga je na 'garderobu'.

Dominik Livaković i Helena Matić imaju psa
Robert Gašpert 

'Garderoba, volim si kupiti neku lijepu stvar, ali na kraju dana žena mora odobriti. Nekad je iznenadim pa mi kaže: Baš si me iznenadio, ali loše', ispričao je.

Otkrio je da je na njegovu karijeru velik utjecaj imao djed Vojmil.

'Kako su moji radili, on me vozio u školu, na treninge, čekao me sa sendvičem, a baka Vesna je pravila palačinke. Volio sam kod njih biti više nego kod kuće', ispričao je.

Instagram Helena i Dominik Livaković u Istanbulu