Marija Husar Rimac doživjela je vjersko preobraćenje koje joj se dogodilo na vrhuncu glazbene karijere s grupom Divas. 'S 27 godina sam krenula putem vjere i evo skoro 20 godina sad to već traje', rekla je Marija.

'Mislim da je to jednostavno naš osvrt na život, na sve što ti se događa, misliš da će ti neke stvari donijeti neko ispunjenje pa shvatiš da neće, onda si postavljaš neke druge ciljeve, onda na kraju kad zaokružiš cijelu priču, a meni se dogodilo da stvarno, i što se tiče glazbe i što se tiče karijere, da je sve nekako išlo jako ajmo reći visoko i jako lijepo, sve je bilo super, ali je falilo opet ono nešto… Ja nisam bila… Ajmo reći neku prazninu sam osjećala i osjećala sam da život prolazi pored mene', otkrila je glazbenica potom se osvrnuvši i na svog budućeg supruga kojeg je upoznala na Taboru kod fra Zvjezdana Linića koji ih je 'pogurnuo' u romansu.

Marija Husar Rimac i Vjekoslav Rimac imaju dvoje djece
Instagram 

'Pater nas je uvijek zvao na druženja u zbornicu kod sebe kad bi završio seminar i tamo smo se družili, pričali, uvijek se dobro jelo, dobro se pilo, haha, zezam se. To se zna, kod patera kad se dođeš, prvo uvijek popiješ rakijicu za dobro raspoloženje. Pater je jako navijao da nas dvoje probijemo tu barijeru, neku prepreku koju smo imali, da budemo zajedno, i onda stalno: 'Vjeko ja mislim da je Marija za tebe' i obrnuto, ja ono: 'dajte pater'…', rekla je Marija.

'S vremenom, kako smo se upoznali, krenuli smo u vezu, nakon šest mjeseci smo se zaručili i nakon godinu dana veze ušli u brak', rekla je Marija pa zaključila: 'Jedan i drugi sin su bili dugo iščekivani. Ivan je došao nakon 5 godina braka, Niko nakon jedanaest. Danas kad ih uspavljujem, grlim i ljubim, i jednog i drugog, onda samo kažem: 'Ja sam najsretnija mama, znate li vi koliko sam vas ja dugo čekala'', zaključila je.

Marija Husar Rimac o Međugorju
Instagram 

Marija i Vjekoslav vjenčali su se lipnju 2009. u crkvi svetoga Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu. Njene kume bile su Nina Badrić i Kristina Renić, dok je njemu kum bio Neven Jurić. Roditelji su dva sina, Ivana i Nike. Niku je rodila s 46 godina. Prošle godine obnovili su bračne zavjete u Kani. 

Više Marijinih fotografija pogledajte u galeriji:

youtube/screenshot, Story Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac