Sestre pjevačice Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimacna mnogim javnim nastupima govore o putu svog obraćenja, življenju vjere u svakodnevnom životu. Tradicionalno su odgojene, ali vjeru nisu prakticirale. Nije im se dogodio neki posebni prijeloman trenutak za to.

'On mi je u životu sve, na prvom mjestu, prije obitelji, prije ikoga. On me pokreće, budi me u jutro... On je u svakoj pori moga života. Još mnoge stvari ne razumijem i znam da ih neću ni moći razumjeti, ali znam da je On sa mnom, u svijetu gdje nije lako', rekla je za Fra3.net Marija, koja je supruga upoznala na seminaru duhovne obnove. 

Marija Husar Rimac drugog sina rodila je u 46. godini
Instagram 

Marija je sada za In Magazinponovno komentirala koliko ju je oblikovala vjera.

'Evo sad u 20. godini svojeg obraćenja, jako brzo je to prošlo zapravo, to je put koji je mene oblikovao i formirao u ono što sam ja danas', rekla je Marija i prokomentirala razliku između svjetovnog i duhovnog koncerta.

'Svi vole pjevat, svi se vole primit tog mikrofona. E sad razlika između svjetovnog i duhovnog koncerta je u tome što u svjetovnom se uvijek moraš truditi da animiraš publiku, to ponekad zna biti iscrpljujuće, a ovdje ne moraš, ovdje trebaš stati na pozornicu i s publikom se obratiti Bogu, zajedno svi pjevamo, zajedno svi molimo', objasnila je Husar Rimac.

Marija Husar Rimac sa šiškama
Instagram 

Podsjetimo, od 2009. Marija je u braku s Vjekoslavom Rimcem, a prije nekoliko godina je oduševila mnoge kada je otkrila da je u 46. godini trudna. Marija i Vjekoslav su roditelji dva sina, Ivana i Nike.