Domaća glazbenica Marija Husar Rimac sudjelovat će u proslavi deset godina od prvog 'Progledaj srcem' Laudato TV-a.

'Evo sad u 20. godini svojeg obraćenja, jako brzo je to prošlo zapravo, to je put koji je mene oblikovao i formirao u ono što sam ja danas. Svi vole pjevati, svi se vole primiti tog mikrofona. E sad razlika između svjetovnog i duhovnog koncerta je u tome što u svjetovnom se uvijek moraš truditi da animiraš publiku, to ponekad zna biti iscrpljujuće, a ovdje ne moraš, ovdje trebaš stati na pozornicu i s publikom se obratiti Bogu, zajedno svi pjevamo, zajedno svi molimo', ispričala je Marija za IN Magazin.

Marija Husar Rimac i Vjekoslav Rimac zajedno imaju dva sina
Instagram 

Prisjetila se i koncerta duhovne glazbe koji je njezin kolega Alan Hržica prije nekoliko godina organizirao na Kamenitim vratima i koliki je interes pobudio taj koncert.

'Prije toga je već Alan napravio koncert na Kamenitim vratima, on je napravio taj prvi koncert, i taj je koncert planuo preko društvenih mreža, bez i jednog plakata se pojavilo preko dvije tisuće ljudi. I nakon tog koncerta smo imali još par njih na Katarininom trgu', ispričala je.

Marija Husar Rimac drugog sina rodila je u 46. godini
Instagram 

Ranije je u jednom intervjuu otkrila u kojem je trenutku osjetila potrebu da utjehu pronađe u vjeri.

'Na najvećem vrhuncu karijere u grupi Divas dogodio mi se jedan moment gdje sam bila poprilično, neću reći nezadovoljna, ali sve mi je izgledalo dosta isprazno. Tražila sam nešto više, duša je toliko čeznula da se na seminaru kod Zlatka Sudca dogodio taj jedan moment u mojoj 27. godini. To je mjesto gdje sam upoznala svog supruga, gdje sam godinama dolazila i još uvijek dolazim na seminare', rekla je Marija Husar Rimac.

youtube/screenshot, Story Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac