Domaća pjevačica Marija Husar Rimac (48) objavila je fotografiju na kojoj ima gips na nozi. Ispričala je što joj se dogodilo. 

Marija Husar Rimac
Instagram 

'Zahvalna sam na prijelomu samo metatarzalnih kostiju i da operacija nije potrebna. Zahvala sam što sam u svemu što se događa morala malo stati na loptu', napisala je. Dodala je i kako joj je sestra Ivana skuhala jela za cijeli tjedan. 

sestre Rimac
Instagram 

'I to je uvijek zabavno, pogotovo mojoj djeci jer teta radi najbolje palačinke', istaknula je Marija. Dodala je kako je sin Ivan zeza i pjeva joj: 'Slomila je nogu pa se moli Bogu'. 

Pratitelji su joj poželjeli brz oporavak. 

Marija Husar Rimac drugog sina rodila je u 46. godini
Instagram 

'A joj. Baš nam je žao to čuti! Želimo Vam brz oporavak i kvalitetan odmor', 'Čuvaj se', 'Želim ti brzi oporavak, ništa bez tetke, grlim vas i svim srcem blagoslivljam', komentirali su. Od 2009. Marija je u braku s Vjekoslavom Rimcem, a prije nekoliko godina je oduševila mnoge kada je otkrila da je u 46. godini trudna.

Marija Husar Rimac
Story Marija Husar Rimac

'Niko nam se dogodio nakon 11 godina braka tako da, evo, imala s 45 godina onda, taman sam navršila i već sam mislila, OK, to je to, gotovo, Ivan ostaje jedinac i s tim sam zadovoljna, porazgovarala sam s dragim Bogom i rekla sam - i na tome ti puno hvala, valjda tako treba biti, to prihvaćam. I baš u tom trenutku kad čovjek sve nekako prihvati i otpusti, onda sam saznala da sam u drugom stanju', rekla je Marija pa dodala.

Marija Husar Rimac doživjela nezgodu
Instagram 

'Plakala sam, sjećam se, postoji video, Vjeko me snimio gdje gledam u test, on je bio jadan sav zbunjen, što to znači, što znači ova crtica, ja kažem - trudna sam!”, ispričala je.

Više o sestrama Husar pogledajte u galeriji: 

youtube/screenshot, Story Marija Husar Rimac i Ivana Husar Mlinac