Dalibor Petko omiljeni je televizijski i radijski voditelj, no mnogi ne znaju da je s 11 godina postao prvi pobjednik dječjeg natjecanja u emisiji 'Turbo Limach Show'.

Dalibor je nastupio s pjesmom 'Hajde da ludujemo' od Tajči i bilo mu je jedino važno da poznatoj pjevačici čestita rođendan. Imitirao je ne samo Tajči nego i Magazin, Josipu Lisac, Nove Fosile.

Ivana Kovač i Dalibor Petko
promo 

Voditelj je na svom Facebook profilu prije nekoliko godina objavio urnebesnu snimku svog nastupa staru točno 34 godine i svoje pratitelje nasmijao do suza.

'Kako ide ona, nakon ucjene od 10.000 eura odlučio sam i ja da je bolje sam objaviti video. Evo i tog 'senzacionalnog' nastupa. Nadam se da ćemo i nakon ovog ostati prijatelji', napisao je Petko uz video.

Njegov nastup osim brojnih obožavatelja oduševio je i brojne zvijezde među kojima su Sementa Rajhard, Sandi Cenov, Doris Pinčić, Andrea Andrassy i mnogi drugi.

Dalibor Petko.
Facebook/ Screenshot 

Na Petkov nastup osvrnuo se i Ivica Propadalo. 'Vrh... Šteta da nisi nastavio tim putem :))) bravo Petče', poručio mu je glazbenik.

Inače, simpatični voditelj se prije nekoliko godina osvrnuo na djetinjstvo i njegovu borbu s kilogramima.

'Kad me netko pita otkad se borim s kilogramima mislim da bih mu mogao odgovoriti - oduvijek. No to zapravo nije točno. Kao dijete sam bio toliko sićušan da su me zbog tjelesene konstitucije (ali naravno i boje kose) zvali Picek. Bio sam valjda najštrkljaviji u vrsti za tjelesni, a pod velikim odmorom sam redovito tamanio sendvič od talijana i parizera. S godinama sam se malo 'oporavio', ali nikad to nije prelazilo granicu vitkosti. I gdje je onda pošlo po zlu? U ranim dvadesetima marljivo sam grabio karijeru i nastavio jesti kao uvijek. Ali je u međuvremenu nestalo tjelesnog, folklora, igrališta i ostalog', rekao je Petko za Miss7.