Pjevačica Danijela Martinović danas je jedna od našim najpoznatijih pjevačica, a prije nekoliko godina prisjetila se svog djetinjstva.

'Ipak je danas moj rođendan… i zato… Kad me pitaju 'koliko imaš godina?', odgovaram im: Ne znam, još uvijek brojim zvijezde' napisala je Danijela ispod objave, a istu misao podijelila je i u svojoj knjizi 'Šalabahter života'.

Prije nego što se 1996. posvetila samostalnoj karijeri, Danijela je bila pjevačica grupe Magazin. Njezin odnos s publikom je fenomenalan, a uveseli je svaka poruka koju dobije od njih.

Već dvije godine je u ljubavi s Josipom Plavićem, bivšim kriminalističkim inspektorom. Par već neko vrijeme radi na novom domu. Prozvali su je kućicom u cvijeću.

Danijela Martinović i Josip Plavić
Goran Čižmešija 

'Nedavno je Danijela potaknula Josipa da se vrati glazbi pa je napustio posao u policiji i s bendom 'Izvan zakona' stvara uspješnice.

Pjevačicu gledamo kao članicu žirija u showu 'Zvijezde pjevaju', a Danijela je posvećena i pripremama za Storyjev rođendanski koncert u Lisinskom 15. svibnja. Ulaznice možete kupiti na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili klikom na prodajno mjesto ulaznice.hr.

Kako se Danijela mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji:

Instagram, YouTube Danijela Martinović