Za novu emisiju HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' Danijela Martinović odabrala je haljinu za kojom će uskoro vladati prava pomama.

Posljednjih godina splitska se pjevačica prometnula među vodeće domaće stilske ikone, a kako je sama istaknula u više navrata, u tome je uspjela uz pomoć svoje stilistice Barbare Repe.

Tako je ovog puta nosila crnu haljinu s metalnim kopčama iz kolekcije Rokh x H&M, koja će se u prodaji naći 18. travnja.

Brend Rokh pokrenuo je Rok Hwang, dizajner rođen u Južnoj Koreji. Karijeru je započeo u brendu Céline pod vodstvom dizajnerice Phoebe Philo, a zatim i u modnim kućama Chloé i Louis Vuitton. Luksuzni brend Rokh osnovao je 2016. godine, a prvu kolekciju prikazao na Tjednu mode u Parizu 2019. godine. Za njega su karakteristični elegantni i adaptivni komadi na granici ženstvenosti i maskuliniteta. Upravo tako bi se mogla opisati i najnovija kolekcija nastala u suradnji sa švedskim high street brendom H&M.

Haljina koju je Danijela nosila može se nositi spojena metalnim kopčama, a one se mogu i otkopčati. Cijena će joj biti 199 eura.

rokh.jpg
Press 

Uz haljinu je Danijela nosila velike Zarine naušnice u obliku cvijeta.

zara
Press 

Osim snimanju showa 'Zvijezde pjevaju', Danijela je posvećena pripremama za Storyjev rođendanski koncert u Lisinskom 15. svibnja. Ulaznice možete kupiti na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili klikom na prodajno mjesto ulaznice.hr.

Uz brojne hitove, i novu će pjesmu 'Žena'  izvesti uživo 15. svibnja u Lisinskom, kada najavljuje večer koja sigurno neće pasti u zaborav.

'Imala sam zaista predivnih koncerata, ali oni koje sam otpjevala u Lisinskom velikim slovima upisani su u knjigu mojih uspomena. Trebam li vam reći koliko se radujem tom nastupu', istaknula je Danijela.