Danijela Martinović bila je gošča na trećoj večeri festivala 'Pričigin'' u Splitu, a publici je ispričala koji je muškarac na nju u životu ostavio veliki trag. Bio je to Ivica Hlevnjak Bukle, legenda Hajduka.

'Bio je esenca emocije, koju je vješto skrivao', rekla je.

Kada se Bukle razbolio, darovala mu je figuricu anđela da ga čuva.

Danijela Martinović
Goran Čižmešija 

'Slomila sam se kad sam čula da su ga pokopali zajedno s balunon, šalom Hajduka i figuricom anđela koju sam mu poklonila', rekla je.

Prisjetila se i jedne situacije koja je sve nasmijala.

'Izašla sam rano, otišla na trening i negdje na putu me zaustavila curica. Molila me da joj dam kunu. A ja izašla bez novčanika. Rekla sam joj da joj jedino mogu darovati molitvu, pa smo se uhvatile za ruke i izmolile blagoslov, rekla je ''Amen'' i taman da će otići, nasmijana, kad se okrenula i veli ''Pa ja vas znam! Vi ste Jelena Rozga!'', rekla je i nasmijala sve.

Posebno iznenađenje večeri bio je prodavač ruža Miro, koji je iz publike slušao priču o sebi.

Danijela Martinović
Goran Čižmešija 

'Bio mi je najveći dar, ne tog trenutka, već života, on me naučio da smo svi ranjivi na svoj način, da je dosta jedna mala riječ, mali znak pažnje da nekome promijeniš život', rekla je i zagrlila ga.

Danijela se ovih dana priprema za Storyjev rođendanski koncert u Lisinskom 15. svibnja.

Pridružite se ovom veličanstvenom glazbenom spektaklu u Lisinskom 15. svibnja i uživajte u Danijelinim najvećim hitovima. Ulaznice kupite na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili klikom na prodajno mjesto ulaznice.hr.

Goran Čižmešija Danijela Martinović i Josip Plavić