Karmela Vukov Colić nije skrivala sreću: Veliko slavlje u obitelji TV voditeljice

Osjeća se blagoslovljeno.

Instagram

'Hvala jer vas ima i jer vas imam', napisala je Karmela Vukov Colić na svojim profilima na društvenim mrežama. Istaknula je da je blagoslovljena što oko sebe ima najmilije. Pozirala je s predivnom tortom  i šampanjcem kojim će nazdraviti povodom 56. rođendana. 

Instagram 

'Privilegija je stariti. A stariti i biti okružen ovako divnim ljudima je blagoslov i velika sreća', zaključila je s velikim osmijehom na licu. 

Inače, bivša HRT-ova novinarka godinama je bila jedna od najuspješnijih domaćih novinarki. Sada je možemo vidjeti kao voditeljicu emisija na Laudato televiziji. Osim toga, Karmela se okrenula i drugom biznisu. Već više od dvije godine je direktorica Turističke zajednice Dugo Selo.

Instagram 

'Veliki mi je izazov i gušt to raditi. Tamo postoje stvarno dragi ljudi s kojima mislim da od Dugog Sela mogu napraviti jedno zgodno turističko mjesto, i to nam je cilj. To nije posao dovijeka, već mandatni posao koji traje četiri godine, a ja se nadam da će se tada pronaći neka druga osoba koja će to preuzeti', rekla je za Story jednom prilikom Karmela.

Na društvenim mrežama je vrlo aktivna i redovito dijeli detalje iz svoje svakodnevice. Kad god objavi sliku dobije pohvale da izgleda vrlo mladoliko.