'Nije bila spremna otići': Liječnik opisao posljednje minute života Shannen Doherty, jedan detalj je strašan

Glumica je obožavateljima nedavno poručila kako je spremna na smrt. Samo je htjela olakšati svojoj mami Rose, koja joj je bila najvažnija.

Instagram

Nekoliko dana nakon njezine tužne smrti, onkolog Lawrence Piro otkrio je kako su izgledali posljednji trenuci glumice Shannen Doherty. Podsjetimo, glumica se godinama borila s rakom dojke, a preminula je u 53. godini života. Svi je pamte po ulozi Brende Walsh u seriji Beverly Hills.

Profimedia 

U intervjuu za magazin 'People' ovaj doktor je istakao da su posljednji sati života Shannon Doherty bili 'tužni, ali lijepi'.

'Posljednjih nekoliko sati bilo joj je vrlo ugodno; spavala je i polako umirala, a bila je okružena nekima od svojih vrlo bliskih prijatelja. U sobi je bila odabrana skupina njezinih prijatelja i poklanjali su joj puno pažnje i podrške. Bilo je tmurno, teško i tužno, ali u isto vrijeme lijepo i puno ljubavi', istaknuo je pa dodao:

Profimedia 

'Najteže u svemu bilo je to što nije bila spremna otići jer je jako voljela život'. Glumici je rak dojke dijagnosticiran 2015., a bolest je ušla u remisiju 2017. godine. U veljači 2020. zvijezda serija 'Charlie' i 'Beverly Hills' otkrila je da se rak vratio i da je u četvrtom stadiju, piše Žena.rs.

Liječnik se osvrnuo i na borbu pokojne glumice s ovom teškom bolešću, priznavši da su 'nastavili s borbom dok nisu imali kamo'.

'U posljednjem razgovoru koji smo vodile, bila je u procesu shvaćanja da su se stvari značajno promijenile. Razgovor je bio o ljubavi i podršci i brizi i nastavku borbe. Željela je nastaviti liječiti i boriti se, iako joj se stanje fizički pogoršalo. To smo i učinili', istaknuo je ovaj onkolog, dodavši kako je Shannon imala ograničene mogućnosti, ali ipak nije htjela odustati.