'Stvari su se izokrenule': Aleksandra Grdić ima 3 djece i živi u bakinoj kući, promijenila ju je obiteljska tragedija

Svijetla modnih reflektora zamijenila je mirnim životom.

Story arhiva

Prije 21 godinu Aleksandra Grdić dobila je titulu Miss Hrvatske. Taj joj je događaj promijenio život. Bila je jedna od najpopularnijih manekenki na domaćoj sceni i mamila je uzdahe i muškaraca i žena. Sudjelovala je u raznim reality showovima i na Novoj TV imala i svoj show koji se zvao 'Apsolutno Aleks'.

Story arhiva 

Prozvali su je hrvatskom seks-bombom, a ona bi potpirila vatru provokativnim modnim odabirom. Na sceni se ipak nije zadržala dugo, unatoč TV angažmanima i uspjesima na modnim pistama. Odlučila je potpuno promijeniti svoj život. 

Story arhiva 

Danas zanosna crnka ima 43 godine, majka je troje djece i živi povučenim životom - daleko od očiju javnosti. Istinski uživa u mirnom životu u rodnoj Virovitici, posvetila se obitelji - partneru Marku Šijakoviću i djeci. Ne da više ne tulumari sa slavnima po raznim klubovima, nego su rijetki trenuci kada je uopće vidimo u javnosti. Školska kolegica ju je krajem prošle godine ulovila u dućanu dok je išla u nabavku namirnica. Spletom okolnosti tako smo saznali kako Aleksandra izgleda danas. 

Facebook 

Aleksandra se odlučila za miran život nakon što je u kratkom roku ostala bez oca i članova bliže obitelji. Kuću u kojoj živi u Virovitici naslijedila je od bake i djeda, a navodno živi skromno i prima dječji doplatak. 

'Znam da me većina pamti po drugačijem načinu života. Moja tri anđela dovoljan su razlog da više ne mislim na svijetla modnih reflektora i shootinge', rekla je za 24sata prošle godine i dodala: 'Kad postaneš majka stvari se bitno izokrenu'.