Prije točno 20 godina Hrvatska je dobila novu Miss i Mistera Hrvatske. Bili su to Aleksanda Grdić i Mario Valentić. Tog važnog događaja nakon kojeg se njeogv život promijenio Mario se prisjetio na Instagramu.

'20 years ago od misterizma', napisao je.

Uz to što se posvetio svojoj ljubavi prema sportu, Mario je u ovih 20 godina otkrio i ljubav prema glumi pa ga često viđamo u domaćim serijama. S druge strane, Aleksandra svoj život živi daleko od kamera, pred koje kategorički odbija izaći.

Aleksandra Grdić je bivša Miss Hrvatske
Story arhiva 

Popularna Aleks bila je jedna od najpopularnijih missica i manekenki na hrvatskoj sceni. Dok su svjetskim modnim pistama palile i žarile Kate Moss i Naomi Campbell, tako je na našim revijama dominirala upravo zanosna crnka Aleksandra, koja je početkom mjeseca proslavila 43. rođendan.

I dok je nekoć bila jedna od najglamuroznijih dama domaće scene te je mamila uzdahe muškaraca i žena, danas je Aleksandra povučena majka koja živi daleko od očiju javnosti.

Aleksandra je na početku svoje karijere bila jako tražena manekenka koja je 2003. postala i Miss Hrvatske. Nakon tog uspjeha je sudjelovala u brojnim reality showovima, a jedno je vrijeme na Novoj TV imala i svoj show koji se zvao 'Apsolutno Aleks'.

Aleksandra Grdić se potpuno povukla
Story arhiva 

Zbog njezina izražena seksepila su je nazivali i 'hodajućim seksom' i hrvatskom seks-bombom, a ona je svojim provokativnim stilom odijevanja i ponašanja samo potencirala takav imidž. No, iako bi mnogi pomislili kako će se duže zadržati na sceni, nakon uspjeha na modnim pistama i brojnih TV angažmana, Aleksandra se povukla iz javnosti – i iz korijena promijenila svoj život.

Ljepotica prodornih očiju danas uživa u mirnom obiteljskom životu u rodnoj Virovitici, a ona i njezin partner Marko Šijaković imaju troje djece. U potpunosti se posvetila obiteljskom životu te živi daleko od onoga kako je nekada provodila dane – tulumareći s brojnim poznatim Hrvatima.

Prisjetite se lijepe Aleksandre uz fotografije u našoj galeriji:

Pixsell/Ivan Galovic, Pixsell/Ivo Cagalj Aleksandra Grdić je nekoć bila najveće ime hrvatske manekenske scene, no gdje je danas?

Aleksandra je naime u kratkom roku ostala bez najmilijih članova obitelji, oca i članova bliže obitelji, te je prestala živjeti razuzdanim životom. Ona danas rijetko izlazi u javnost, a navodno joj partner radi u Njemačkoj. Nekretninu u kojoj živi u Virovitici naslijedila je od bake i djeda, a navodno živi skromno i prima dječji doplatak. Daleko je ovaj životni stil od onog kakvog je nekoć vodila.

'Znam da me većina pamti po drugačijem načinu života. Moja tri anđela dovoljan su razlog da više ne mislim na svijetla modnih reflektora i shootinge, rekla je za 24 sata prije dva mjeseca, dodavši: 'Kad postaneš majka stvari se bitno izokrenu'.