Fanovi su uvjereni da je Anna Wintour otpilila Kim Kardashian jer se premjestila nakon što je najpoznatija starleta sjela pored nje na reviji Victorije Beckham. Međutim, čini se da su u krivu, jer je Page Six objavio da je Wintou sjedila pored Kardashian tijekom revije. Čak su u jednom trenutku snimljenje kako razgovaraju. No vratimo se na početak.

kim-kardashian-anna-wintour
Instagram 

Internetom kruži snimka na kojoj Kardashianka sjeda pored glavne urednice Voguea. Wintour je sjedila prekriženih ruku i naizgled ignorirala Kardashian, okrenuvši se da pogleda u drugom smjeru prema Davidu Beckhamu, koji je sjedio s druge strane modne guruice.

Obožavatelji zaključili da se nakon toga Wintour ustala i odmaknula se od Kardashian jer se na jednom isječku vidi kako Kim sjedi sama pored Beckhama, dok Wintour nema na vidiku.

Kardashianka, odjevena u ružičastu svilenu haljinu, čak je izgovorila nešto što sliči na 'Osjećam se tako loše' dok je razgovarala s umirovljenim sportašem, iako nije bilo zvuka koji bi potvrdio što je točno rečeno.

'Anna se preselila?', 'Oh, Anna je bijesna', 'Kimberly bi trebala popraviti odnos s Annom' i 'Anna je zbilja mrzi', samo su neki od brojnih komentara.

S Kim su na reviju došli majka Kris Jenner i Corey Gamble. Reviju j pratio i Victorijin suprug David s njihovo troje djece - Harper (12), Cruzom (18) i Brooklynom (24) koji je došao sa suprugom Nicolom Peltz.

Kim Kardashian
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Reviju su gledale i Pamela Anderson, Olivia Palermo, Eva Longoria, Lisa Rinna i Jenna Lyons.

U rujnu prošle godine Wintour je otpilila Kardashian na Fendijevoj reviji na Tjednu mode u New Yorku. Na snimci koja je tada kružila vidjelo se kako Wintour srdačno razgovara sa Sarah Jessicom Parker, a kad ju je Kardashian pokušala pozdraviti, ignorirala ju je.

@madamefigarofr#KimKardashian et #SarahJessicaParker côte à côte au premier rang du défilé @Fendi… saluées par #AnnaWintour à la fin du show ! #fendi#tiktokfashion#newyork#fashiontiktok#newyorkfashionweek♬ son original - madamefigarofr

Wintour je zabranila Kardashian da prisustvuje Met Gali 2012., a jedan insajder je tada tvrdio: 'Anna mrzi Kim'. Međutim zvijezda 'Kardashianki' od tada je posjećivala brojne Met Gale, a tri puta je bila i na naslovnici američkog Voguea.