Najtužniji dosad: Fanovi plaču zbog fotografije koju je Kate Middleton objavila za Georgeov 11. rođendan

Ovo je Georgu bila najteža godina dosad jer je početkom godine njegova majka Kate Middleton doznala da boluje od raka.

Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kensingtonska palača objavila je sliku princa Georgea povodom njegovog 11. rođendana. Fotografiju je snimila princeza od Walesa ranije ovog mjeseca u Windsoru.

Georgeu je proteklih nekoliko tjedana bilo prilično ispunjeno događajima. Prošlog vikenda je sa svojim ocem gledao Englesku u finalu Eura 2024. na Olympiastadionu u Berlinu u Njemačkoj. Prije toga skupa su bili na koncertu Taylor Swift s princezom Charlotte.

Ovo je Georgu bila najteža godina dosad jer je početkom godine njegova majka Kate Middleton doznala da boluje od raka. Zbog svega se povukla iz javnosti, a kad je povodom Majčinog dana objavila fotografiju s djecom, Kate se morala opravdavati zbog uređivanja fotografije.

Paul Marriott / imago sportfotodienst / Profimedia 

Jedna od stvari koja je princezi od Walesa bila najteža je činjenica da je svojoj djeci morala reći da boluje od ove teške bolesti, a mnogi se pitaju i kako oni to podnose.

Da se princ William, koji se i sam našao u nezavidnoj situaciju u kojoj su mu teško bolesni i supruga i otac, trudi da svojoj djeci priušti što normalnije funkcioniranje pokazalo se na nizu javnih događanja na koja je došao s najstarijim sinom.