Vidjela ubojstvo pa i sama umrla strašnom smrću: Zvijezda domaćeg realityja imala tužan kraj, bila je i beskućnica

Lojzek se Anje bojao, a sa svoje farme ju je izbacio prvom prilikom.

rtl/screenshot

U veljači 2022. mnoge je šokirala vijest da je tragično preminula Anja Boronjek, natjecateljica showa 'Ljubav je na selu'. Beživotna tijela nje i Tihomira Kmezića pronađena su u obiteljskoj kući u Novoj Gradiški. Ugušio ih je ugljični monoksid iz peći na pelete. Anja je imala 37 godina. 

RTL 

Mnogi su je upamtili kao kandidatkinju popularne emisije u kojoj je silno htjela pronaći ljubav. Ostavila je tadašnjeg zaručnika zbog farmera Alojza Kanceljaka, koji ju je očarao u showu, ali Alojz ipak nije smatrao kako je Anja dobar odabir za njega već mu se sviđala Monika. Anja je u tom trenutku postala agresivnija, konstantno je zvala Alojza i slala mu poruke. Nije se mogla pomiriti s tim da želi biti s drugom. Činila je sve što je bilo u njezinoj moći kako bi je primijetio. 

rtl/screenshot 

'Promijenio sam broj telefona da imam svoj mir, ona je krenula svojim putem, a mi svojim', priznao je Alojz, poznatiji kao Lojzek u specijalnom izdanju emisije 'Ljubav je na selu', koji je odnos s Anjom kasnije opisao kao noćnu moru. Alojza su zbog sličnosti s ruskim predsjednikom prozvali 'zagorskim Putinom', a Anja je na njegovoj farmi stalno radila probleme. U jednom trenutku su ona i ostale kandidatkinje bile u kuhinji, a Boronjek je uzela nož i mahala s njime. 

RTL 

Anji je dugo trebalo da prihvati da nije bila odabir 'zagorskog Putina', a kad se pomirila s tim, onda ga je ostavila na miru. U međuvremenu se Alojz vjenčao s Monikom i dobili su djecu. 

Nakon što je odjeknula vijest o Anjinoj smrti, pročule su se i priče o stravičnom događaju kojem je Anja svjedočila 2020. u blizini Vinkovaca. Njezin tadašnji dečko (56) ubio je nožem Ž.J. (44), koja je bila u posjeti njemu i Anji. Boronjek je uspjela pobjeći i neko vrijeme je živjela kao beskućnica. Tragično je skončala i sama, dvije godine nakon što je svjedočila tom ubojstvu. 

Više o ljubavi Anje i Alojza pogledajte u galeriji: