Slavna glumica ljetuje u Hrvatskoj: Fotkala se s osobljem restorana, a svi hvale njen izgled u 7. desetljeću

Bezvremenska ikona uživala je u našoj gastronomiji.

IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Danska glumica i manekenka Brigitte Nielsen (61) ljeto je odlučila provesti u Hrvatskoj. Osim što uživa u vožnji jahtom po Jadranu i gleda predivne uvale, uživala je i u našoj gastronomiji. Vlasnik poznatog restorana na Hvaru, Ivan Gospodnetić, pohvalio se kako su imali veliko zadovoljstvo u svom restoranu ugostiti bezvremensku ikonu. 

'Od velikih ekrana i crvenih tepiha, pa sve do naše terase - jedna i jedina Brigitte Nielsen. Hvala što ste večerali s nama!, poručio je Ivan uz fotografiju dive te njegovog osoblja.

Brigitte je karijeru započela ulogom u filmu 'Crvena Sonja' u kojem je glumila s Arnoldom Schwarzeneggerom. S njime je nakratko bila u vezu, ali najpoznatija je po braku sa 17 godina starijim glumcem Sylvesterom Stalloneom (78). Očarala ga je dok su snimali film 'Kobra' i to tako što mu je poslala svoje provokativne fotografije u hotel u koji je odsjeo.Vjenčali su se 1985., ali ljubav je bila kratkog vijeka jer su se već dvije godine kasnije razišli.

Profimedia 

U tom braku nisu dobili djecu, a Brigitte je kasnije još četiri puta izgovarala sudbonosno 'da'. Ima petero djece. S prvim suprugom, skladateljem Kasperom Windingom je dobila sina Juliana (40), s nogometašem Markom Gastineauom ima sina Killiana Marcusa (34), a s četvrtim suprugom, glumcem Raoulom Meyerom ima sinove Aarona (31) i Raoula (29).

Instagram 

Peti suprug, talijanski barmen Mattia Dessì, donio joj je nevjerojatnu sreću. Vjenčali su se 2006., a 2018. su dobili kćer Fridu. Jedinu kćer Brigitte je rodila u 55. godini.